22.12.17

Peitto edistyy

... sangen hitaasti mutta edes varmasti! Hyvin laiskasti on päivittynyt myös tämä blogini, anteeksi siitä te armaat. Tarkoitus ei ole ollut ryhtyä tyystin radiohiljaiseksi, mutta loppusyksyn tuntuu täyttäneen monet isot ja aivan uudet asiat, joten tämä vanha ja tuttu, mutta silti kovin tärkeä, jäi paitsioon. Ehkä uutena vuotena sitten taas uudella innolla? 

Suomi 100v. juhlittiin pitkän kaavan mukaisesti pitkin vuotta, ja huipennettiin kuun alkupuolella niin valtiollisen suuriin kuin omiin pieniin juhliin. Suomi100-peittoni ei puolestaan ompeloitunut juhlavuonna vielä aivan valmiiksi, mutta päällinen kuitenkin kasaantui, vanu ja taustakin on jo neuloilla päällisessä kiinni. Vain tikkaus ja reuna puuttuvat. Lähes kääriytymisvalmiudessa siis jo...


Roadmappikin piti laatia jotta blokit sai sävytettyä mieleiseen järjestykseen ja vielä kulkemaan "aaltoilevasti". Juuri ja juuri riitti aivokapasiteetti tähän ;)


Viimeiset kuukausittaisista blokeistani tein kahden sijaan kolmena kappaleena, jotta haluttu torkkupeittokoko toteutui. Saivat sävykseen violettia ja oransseja. Yhä edelleen jaksan hämmästellä sitä että kangasvalikoimastani löytyy nykyään myös violettia, entistä inhokkiani. Vieläpä itse värjäämänäni!! Kyseessä lienee yksi keski-ikäistymisen mukanaan tuomista muutoksista..?
Blokit ovat paria ruusua lukuun ottamatta tähtiä, joten tämä työ lienee ns. jouluruusujen ja -tähtien myötä riittävän jouluisa leppoisien pyhien toivotteluun varsinaisten jouluompelusten jäätyä tänä vuonna osaltani ompelematta.

Hyviä pyhiä ja paaaaljon suklaatia siis kaikille <3


13 kommenttia:

 1. Ei ole kauaakaan kun mietin, että oletkohan lopettanut kirjoittelun kokonaan. Kaunis peitto on tulossa, tykkään väriyhdistelmästä! Hyviä pyhiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kuulla! Tarkoitus saada peitto valmiiksi vielä pimeän talven aikana, ja sitten kääriytyä siihen aurinkoenergiahoitoon 😂

   Poista
 2. Onnea aherrukseen ja hyvältä näyttää & menee yli mun ymmärryksen ihan kokonaan.

  Paljon suklaata ja kaunista & iloista juhlakautta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos ja vielä kertaalleen kiitos :). Juhlakausi meni mukavasti ja nyt jatkuu lomailu leppoisasti.

   Poista
 3. Hieno peitto! Eikä muuten ihan helpoimmasta päästä toteuttaa.
  (Mutustelee suklaata samalla).

  Hyvää Joulua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ei helpoimmasta, mutta onneksi oli apuna taitavan open aivot pähkäilemässä asiaa :)

   Poista
 4. Kyllähän sitä blokkeja asettelee suoraan, mutta tuollainen lennokas asettelu on paljon vaativampi. Rohkea tyttö! Joulurauhaa sinulle ja perheellesi.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi29/12/17

  Jee, tervetuloa takaisin blogisuosikkini ❤️

  VastaaPoista
 6. En melkein muistanut, miten kiva tuosta peitosta tuli! Ja huippuhienoa, että sait pinnan valmiiksi juhlavuonna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, melkeinpä sitä voi siis kutsua juhlavuosipeitoksi... vielä kun saisi uuden vuoden kunniaksi pian päälle tikkausinnon!!

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)