keskiviikko 27. helmikuuta 2019

Just vast ja nyt jo!


Vasta hetki sitten piti kävellä mökille lapioimaan, tai itseasiassa lapioituttamaan katto puhtaaksi lumikuormasta sortumavaaran uhalla. Ja nyt kevät tunkee jo hetken ennen kevään virallista alkua ikkunasta sisään niin että vihreä näyttää vihreämmältä kuin kuukausiin.



Ihanaa kun meillä näitä vuodenaikoja riittää!


10 kommenttia:

  1. Se on kyllä totta <3 Kaiken lisäksi me Suomalaiset ollaan kyllä kovia sanomaan "liian paljon lunta", "liian paljon pakkasta", "liian nopea kevät", "liian sateinen kevät", "liian kuiva kesä", liian sateinen kesä"....jne. ;) helppo motkottaa kun vaihtoehtoja on runsaasti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, saan näppyjä liian kuuman ja liian aurinkoisen valittajista! Kaiken lämmön ja valon vastaanotan ilolla ja tarpeeseen :)

      Poista
  2. Tämänhetkisen sijantini perusteella en vielä tunnista kevään tuloa, mutta tarkistan käsitykseni parin päivän päästä, kun pääsen vähän etelämmäs. Samaa mieltä vuodenaikojen määrästä, ilmastonmuutoksen myötä ne vain näyttävät lisääntyneen. Tein pari vuotta sitten päätöksen, etten säistä valita, kun niille ei kuitenkaan voi mitään, ja se päätös on pitänyt. Laajemmassa mittakaavassa voisi tietysti keskustella siitä, että ilmastonmuutokselle vielä ehtisi tehdä jotain...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä päätös, minä pyrin samaan! Jep, ilmastonmuutos on nyt jotenkin rytinällä realisoitunut niskaan, toivottavasti ei vielä housuihin.

      Poista
  3. Täällä on ainakin kevään tulo peruttu, on julmettu myrsky ja lunta tulee, mutta aika mielenkiintoiseksi tämä on mennyt näiden välivuodenaikojen kanssa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, missä noin on myrskynnyt? Helsingissä kadutkin alkavat olla lakaistut ja kuopus kaivanut taas lenkkarit jalkaansa.

      Poista
  4. Töissä tänään harmiteltiin, kun on niin kirkasta eikä luokassa ole pimennysverhoja. Päätettiin, että dokkarit ja muut katsotaan vain marraskuussa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Soo soo tuollainen harmittelu!! Onneksi tajusitte aikatauluttaa asiat uudelleen :D

      Poista
  5. Ehkä se kesä tuntuu paremmalta kun talvi on kärvistelty.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän, eiks se jokatapauksessa aina voita..?

      Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)