perjantai 3. toukokuuta 2019

Käyttötarkoituksen muutos?

Lenkillä eräällä kerroin seuralaiselle häneltä ostamani lipaston etsivän uutta paikkaansa kodissamme neidin mööbleerattua huonettaan uuteen uskoon. Kerroin myös kuinka lipaston seisottaminen väliaikaisesti käytävässä on erittäin tarpeellista siedätyshoitoa mulle, joka haluan kaiken aina ja heti valmiiksi saman tien, ihmiselle jota kodin keskeneräisyys tai pienikin rempallaan olo alkaa puristaa het'sillään.

Lipasto on nyt hetkellisesti oleillut käytävällä helmikuusta saakka. Siedätyshoitoni on pitkästä hoitorupeamasta huolimatta vielä aivan vaiheessa.

Tuleva reissu lämpimään vaati kenkäostoksilla käyntiä, ja tyytyväisenä laskin kotiuduttuani saaliin eteisen vieressä könöttävälle lipastolle. Imeldamarcosismista mua ei voi syytellä nykyisellä kenkämäärälläni, johon nuo tuoreet ostokset tekivät prosentuaalisesti ison noston. Siitä huolimatta ajatus kenkälipastosta alkoi kuitenkin kiehtoa. Imeldalla oli kenkähuoneita, mutta mulle yksi lipasto riittäisi mainiosti. Varsinkin kun tossahan se ois jo valmiina...


Nähtäväksi jää tuliko tästä nyt sitten se kenkälipasto
ihan jäädäkseen.



14 kommenttia:

  1. Aivan selvä kenkälipasto.

    VastaaPoista
  2. Samaa mieltä, olisi oiva kenkälipasto

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän se näillä puolloilla sellaiseksi taitaa jäädä 😊

      Poista
  3. Miten hienoa, että ihmisellä on oikea kenkäpiironki! Vain sinun kengille, eikö niin? Laita laatikon pohjalle joku kaunis paperi tai kenties jopa kangas, että popoilla on mukavaa olla laatikoissaan.

    VastaaPoista
  4. Laatikot pois ja hyllyjä? Vedettävillä hyllyillä? Mielenkiinnolla jään odottamaan mitähän keksit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sorry noup, tätä en tuunaa, koska tykkään niin valtavasti noista laatikoiden vetimistä, ja laatikoille on aina käyttöä. Mulla on jo kenkähylly(jä) olemassa...

      Poista
  5. Tuo on hyvä idea, sillä kenkien säilytykseen tarkoitetut laatikostot on usein tosi tylsiä. Tässä olisi tyyliä!

    VastaaPoista
  6. Monessa eri käytössä tuo lipasto on ollut, mutta nyt ensikertaa kenkälipastona, mikäs sen parempaa. Ja jos joskus tuntuu ettet keksi käyttöä sille, niin voidaan neuvotella palautuskyydistäkin. ;)




    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, arvaas kuinka kävi? Lipasto siirtyi mun makuuhuoneeseen josta onkin nyt balilainen porraslipasto vuorossaan lähdössä kiertoon. Ei tullutkaan kenkälipastoa, mutta sukkia sentään. Näillä näkymin en oo neuvottelemassa palautuksesta siis - sorry vaan <3

      Poista
    2. Sukkia meilläkin siinä on ollut, joten tuttua lipastolle. ;) Nautittkoon sun sukat nyt ihan rauhassa olostaan lipaston uumenissa.

      Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)