maanantai 19. elokuuta 2019

rumapahapaskapois

Unet kaikkoaa silmistä ja mieli apeutuu kun lomaa, ylipäänsä lähes koko kesää synkistää aivan liian suuresti joidenkin muiden teot ja käytös. Asiat joista et haluaisi olla lainkaan tietoinen, ja silti ne tulee lakisääteisesti saattaa tiedoksesi, etkä keksi mahdollisuutta miten kieltäytyä tällaisilta tiedoksiannoilta, jotka poikivat painavia ketjureaktioita.

Jatkotoimia joihin joudut osallistumaan kutsuttuna ja peräänkatsojana, muistuttajana. Asioita, joita joudut lastesi kanssa kierrellen ja kauniimmin käsittelemään, vaikka oikeasti ne ovat aivan muiden paskaa ja täysin käsittämätöntä käytöstä.

Yhä edelleen joudut kärsimään siitä kuinka joku luulee omassa pahassa olossaan olevansa oikeutettu kaatamaan henkisesti sangollisen jäätä taas niskaasi ja läimäyttämään päälle päin näköä. Vain henkisesti. Vailla vastaavaa fyysistä kokemusta luulen silti henkisen pahanteon olevan pidempivaikutteista tuskaa aikaansaavaa.

Kun sitten huomaat mittasi olevan täynnä myös sysirumaa mööbeliä, jonka joku toinen on halunnut aikoinaan hankkia, ja jota jostain käsittämättömästä syystä olet raahannut mukanasi muutamassa muutossa, alkaa tapahtua. Tarjoat mööbeliä useassa kirppisryhmässä ilmaiseksi ja odotat aikasi huomataksesi ettei yhtään innokasta noutajaa, ei edes yhtä pientä peukutusta irtoa sysirumalle paskalastulevylle.

Päätät hankkiutua siitä muulla tavalla eroon. Lapsen kanssa ruuvaat, purat, revit, potkit ja rikot mööbelin levykasaksi, jonka kannat siistinä nippuina sekajäteastioihin. Naurat itseksesi onnesta tuplavapauttavan kokemuksen aikana ja sen jälkeen.


Edes jotain rumapahapaskaa on saatu nurkista pois. Yöunia se ei vielä palauta eikä rautanyrkin puristus rinnassa tulevia vääntöjä ennakoidessasi hellitä, mutta onpahan sessio tarjonnut aiheet muutamiin hiljaisiin hihityksiin. Ne ovat nyt tarpeen.



4 kommenttia:

  1. Surullista : ( Onneksi tuo rumapahapaskan poisto sentään tuo hieman hihittelyä, ehkä yhtälailla kuin heittäisi Villeroy Bochit käytön jälkeen roskiin ; )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii ja uuups, melkein unohtunut jo moinen mennyt tapani suoriutua tiskeistä - lasten pieneksi järkytykseksi... Kiitos, taas tuli hyvät hihitykset. Ei se eroaminen ja eron jälkeinen elo läheskään aina pelkkää tuskaa onneksi oo!

      Poista
  2. Voi himputti! Ei ole kiva tunne, kun ei voi vapaasti hengittää omia aikojaan. Toivon, että saat kaiken tuon päiväjärjestyksestä pois mahdollisimman pian. Jos löytyy vielä muuta rumaroskaa, niin anna palaa. Olet ihana, kun jaksat ajatella asiaa myös lasten kannalta. Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanan kannustavista sanoista <3 Pakkohan tän on päättyä aikanaan, ja jo sitä ennen soisin asioiden kovasti helpottuvan. Kun kerran joku on halunnut elää erossa, niin saisi antaakin sitten elää erossa :)

      Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)