keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Ramasee

Ulkona vihmoo vettä vaakasuoraan, taivas on harmaa jo kolmatta päivää ja aamulla ei selviä Hesarista ilman kattovaloa. Nytkö se iskee??? Syysväsy. Aamukympiltä haikailee päästä päiväunille. Toimistossa se vain on hieman arveluttavaa... siltikin että työhuoneen nurkassa on kutsuva kukkakuosinen divaani. Kaverini peräänkuulutti viestissään aurinkoa takaisin akkuja lataamaan. Minä myös. TAHTOO KESÄN TAKAISIN!!!





Tahtoo päikkäreille riippukeinuun,
tahtoo lämpimään viltin alle,


tahtoo nukkua sadepäivän pois,
tahtoo kävellä kuivin jaloin nurmikolla,
tahtoo, tahtoo lungia kesää!




Okei, hätätilassa tämäkin kävisi...





Vitsi että on pää horroksessa! Kuka on täyttänyt sen pumpulilla??? Vinkkejä kiitos hyvät ihmiset että miten tästä taas selvitään jouluun saakka!?! Aikaan jolloin kynttilöitä voi poltella aamuaikaisesta yömyöhään ja kaikkialla tuoksuu vastapaistetut piparkakut! Aikaan jolloin ei ramase eikä vihmo räntää, on vain rauhallisen raukeaa...


5 kommenttia:

  1. Täällä on päässä syysmyrsky :) ajatuksista ei saa kiinni ja keho kuitenkin on unessa. Voisi vaipua talvihorrokseen. Hemmotteluhetkiä, pieniä etappeja, minilomia (kalenteriin tilaa niille), arkeen luxusta, ystävät ja paljon haleja!

    VastaaPoista
  2. Päivi15/9/11

    mulla taitaa olla vain pelkkää horrosta, niin kropassa kuin kopassa :(. tarttis aktivoitua ja heti helpottais. miten voikin ihmisen laiskuus olla näin suurta että itsekin siihen tympääntyy? täytyy yrittää pitää ajatus sen verran kirkkaana että muistaa nuo yllä luetellut superherkut! onneksi niitä on jokunen jo kalneteriin varattukin :)

    VastaaPoista
  3. CKone16/9/11

    Aikamoista tahdonvoimaa kyllä vaatii aamuisin nousta ylös lämpimästä vuoteesta. Olenkin antanut itselleni luvan olla laiska. Hoidan vaan kaikki pakolliset hommelit, duunin yms. ja sit päälle vaan kaikkee kivaa. Viikonlopulle on vain tiedossa kiva teatterireissu ei muita suunnitelmia :) tosi ei ole virtaakaan. Flunssapöpö on yrittänyt jo viikon verran tulla kylään. Torjuin sitä viime yönä raa'alla valkosipulilla ja hunajalla. Nyt haisoo :)

    VastaaPoista
  4. Päivi16/9/11

    Mulle taas toi ylösnousu ei oikein tuota tuskaa, ja varsinkaan viime aikoina ei ole tuottanut lainkaan! Täysikuu ja nuhaisena koriseva siippa ovat herättäneet mua turhankin ajoissa ;).

    Laiskottelu kyllä rulettaa! Ei sitä pitäiskään nykyään ehkä ajatella negatiivisesti, vaan paremminkin hiljentymisen ja itseensä keskittymisen kannalta kaiken hektisen elon lomassa, onhan se ylellisyys johon pitää oikeastaan opetella.

    Ihanaa teatteria sulle (mikä ja missä?), ota ilo irti! Meilläkin oikeastaan vaan Antsan korismatsi ohjelmassa ja suunnitelmissa että kerrankin koko perhe pääsisi katsomoon kannustamaan. Ja jännäämään kestääkö polvi :/

    VastaaPoista
  5. Ai niin, toivottavasti luonnon antibioottien lemahtelu kompensoituu flunssan katoamisena!

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)