12.2.12

Salaisuus

”Nopein tapa saada omasta päivästä jännittävämpi ja hauskempi, on kehittää jokin salaisuus, jonka vain itse tietää. Älä nyt suotta lähde pettämään kumppaniasi tai varasta naapurisi posteja. Sen sijaan voit vaikkapa vaihtaa puhelimeesi todella nolon soittoäänen, jättää alushousut kotiin tai lukea metrossa salaa Harlekiini-romaania. Parhaista salaisuuskikoista voi vaikka vinkata tuohon kommenttiosioon. Mikään ei piristä tylsää asianajotoimiston palaveria paremmin kuin se, että vain sinä tiedät jalassasi olevan My Little Pony -sukat.”

Oli niin riemastuttavaa löytää tällainen päivitys kaverin facebook-sivuilta! Hykerrytti lukea ja pani ajattelemaan! Pani jopa postaamaan ;). Yhdyn nimittäin tuohon yllä olevaan lainaukseen! En enää usko täysin äidin hokemaan ”omena päivässä pitää lääkärin loitolla”, mutta uskon siihen että nauru päivässä pitää kallonkutistajan loitolla. Nyt taidan laajentaa uskomuksen myös salaisuuksiin.

Sellaisiin viattomiin ja sopivan pieniin, joista ei tarvitse kantaa tunnontuskia ja pysyy vielä pöksyissään kun ei tarvitse hötkytä jakamaan salaisuutta muille. Sellaiset salaisuudet antavat sopivasti potkua eloon. Itselleen hymyilee peiliin eri lailla, kun tietää että me kaksi naista jaamme saman salaisuuden. Salaisuus hykerryttää mieltä ja siihen uppoaa ihanasti kesken tylsän palaverin. Se toimii pakoreittinä ankeudesta ihanuuteen.

Sama toimii myös puolisalaisuuksiin. Ai mikä ihmeen puolisalaisuus? No se ihana asia, jonka lähipiiri tietää, mutta jota ei vielä ole paljastettu suurelle yleisölle. Minä kannan tällä hetkellä puolisalaisuutta, joka vielä hetki sitten oli salaisuus. Ihan yhtä ihania kummatkin!


Ps 1: Tähänkin kommenttiosioon voi vinkata noita parhaita salaisuuskikkoja. Tai ihan muuten vain muitakin salaisuuksia.

Ps 2: En ole raskaana!


10 kommenttia:

 1. Nythän tämä käy varsin jännittävän kutkuttavaksi! Milloin aiot raottaa puolisalaisuutesi verhoa? Tosin sitten ei olisi meillä muilla mitään jännittävää enää pohdittavana ja odotettavana. ;)

  VastaaPoista
 2. Päivi12/2/12

  Jonna, heti kun nähdään :)

  VastaaPoista
 3. Miten kummassa osasit laittaa jo etukäteisvihjeenä ton ps 2:n? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivi13/2/12

   ihan vaan tuli mieleen että jos vaikka joku ymmärtäis viestin väärin... sitä kun hyvin edesauttaa se, että olen kovin ahkerasti taas kartuttanut talviruokavarastoja lanteillani :(

   Poista
 4. mun lempikirja oli pienenä salainen puutarha :) tuli vaan mieleen tosta postauksen kuvasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivi13/2/12

   voihan vitalis, se on mullaa edelleen lukematta. täytynee ottaa lukuohjelmistoon... :) just luin loppuun purppuranpunaisen hibiskuksen ja puutarhassa siinäkin liikuttiin.

   Poista
  2. kuva on muuten mökiltä, jossa sain pystysuoran kallion kukkimaan :)

   Poista
 5. hieno kuva ...terveiset sinne. t. Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivi14/2/12

   kiitos! täältä talvesta sinne aurinkoon ihanaa ystävänpäivää!

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)