24.7.12

Suolaa ja pippuria

Meidän perheeseen tuli kesällä uusi sohva. Kirkkaanpunainen löhödivaani rahilla vaihtui luonnonvaaleaan ryhdikkyyteen. Juu juu, muksut on jo isoja ja siistejä… ja syöminen sohvalla ehdottomasti kiellettyä! Samalla meni sitten kirjavat tyynytkin vaihtoon. Nyt meidän sohvalla ei enää syödä, mutta kylläkin mietiskellään reseptejä…


Tovin olin ehtinyt himoita näitä HenkkaMaukan pellavaisia mustapippuri- ja merisuolasäkkejä, kunnes vihdoin sain syyn ostaa sellaiset. Erivärisiin päädyin ihan vaan siitä yksinkertaisesta syystä, että muuta vaihtoehtoa ei ollut. Helppo valinta siis! Kävipä vielä niin onnekkaasti että toinen väri (en enää muista kumpi) oli puoleen hintaan, ja siten tyynynpäällisten hinta jäi pariin kymppiin. Ostosmielihyvää lisäsi siis säästömielihyvä.


Tyynyiksi panin untuvaiset sisätyynyt ja aih ja voih sitä rapinan ihanuutta kun illalla kallistaa päänsä sohvatyynylle. Aikaansaa melko välittömästi nukutusilmiön! Eikä lainkaan häiritse se että suolasäkissä näkyy vielä näkyvän kaupan viikkaukset, kyllä ne siitä parilla nokosilla silenee! Siinä on sitten hyvä unen tokkurassa miettiä vaikka seuraavia leipomuksiaan ja antaa vaan alitajunnan inspiroitua päänalusista.

Pehmeitä makumatkoja Tupluureille!

3 kommenttia:

 1. Kivoja tyynyjä :) ollaan taas vähän samoilla linjoilla :) hankin samanoloisesya kankaasta tehdyn tyynysen. Tosin sen sisällä Himalajan vuorisuolakiteitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, mihinkäs oireisiin ne tuovat helpotusta? Vai ihan muuten vaan hyvää oloako?

   Poista
  2. Juu hyviä terveysvaikutuksia on monia. Käytän sitä myös koirille hieronnan jälkeen. Täältä löytyy paljon hyvää infoa erilaisista suolamineraaleista http://www.saltlife.fi/Suolaa-maalta-ja-mereltae/Himalajan-suola

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)