6.8.12

Paluuta arkeen

Aamuisia ajatuksia sille mitä päälleen pukee. Hiusten kiharrusta. Sipaisu huulipunaa ja korkokenkien kopina asfaltilla aamuraikkaassa kaupungissa. Vaihteeksi ihan kivoja juttuja nekin. Näyttää taas ihmiseltä ja on aikataulua pukkaamassa pikkuhiljaa. Mutta vain pikkuhiljaa, sillä lapset ovat vielä lomalla maalla.

Silti!!! Varpaat kaipaa vielä alleen nurmikkoa ja kosteaa hiekkarantaa. Ajatukset palaa metsikköön; mitäköhän satoa on tarjolla ensi viikonloppuna? Kädet vaeltaa levottomina näppiksellä, oikeasti ne haluais vielä pidellä lapiota ja työntää kottareita tai kanniskella koppaa. Sisäisen kellon mukaan edelleen kesken päivää voisi ihan hyvin vetää uunista marjaisen paistoksen, torkkua rannalla ja havahduttuaan pulahtaa uimaan.


Työympäristöä voisi ainakin vähän muokata tämän kellon mukaan.
Tässä voisi olla mallia henkilökohtaiselle työpisteelle


ja neukkariksi kävisi oikein hyvin tämä järjestys


Näillä suunnitelmilla pitää huvittaa itseään, vielä ei viitsi
ruveta allakasta laskemaan aikaa seuraavaan lomaan.

Miten Sä teet paluun arkeen?


2 kommenttia:

  1. mulla vielä n. 5 kk ja sitten on TODELLAKIN PALUU arkeen! odotan ja en odota. vuorotteluvapaa mennyt nopeasti ja varsinkin tämä kesä täällä Suomen Suvessa!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. helppo uskoa! sulla mahtuu vapaalle melkoisia muutoksia niin elinympäristöjen kuin kokemusten myötä! mä en suoraan sanottuna kadehdi sitä kylmää ja pimeää tammmikuista aamua, kun astut arkeen... argh...

      Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)