13.8.12

Woof, woof!

Esikoisen tullessa taloon halusin ehdottomasti meille saapuvan vauvan lisäksi myös hauvan. Olin kovasti sitä mieltä että samalla mammalomalla (lomalla…) sitä olisi opettanut kuivaksi sekä lapsen että koiran, ja lenkit olisi hoitanut vaunuja lykkien. Siippa taas oli aivan toista mieltä ja ehkä ihan hyvä niin. Ei se loma ihan niin lomaa ollutkaan ja puuhakkaana pysyi joka tapauksessa. Päivä oli mennyt hyvin jos aamun lehden olin ehtinyt lukea ennen kuin siippa tuli illalla töistä.

No, nyt meillä sitä koiraa mankuu kolme lapsukaista. Ja minä olen joutunutkin liittymään vastustajien kuoroon. Syyksi pettyneille pyytäjille selitän että en jaksa hoitaa 6 hengen asioita, ja aina tietysti saan nopean vastauksen että koiraa mun ei tarvitsisi hoitaa lainkaan. Lapset tinkisivät harrastuksistaan voidakseen koulun jälkeen ulkoiluttaa pientä karvapalloaan, ja jopa se aamu-unisin heistä on ehdottoman vankasti sitä mieltä että nousee ihan helposti aamuisin tuntiakin aiemmin ja lähtee räntäsateiseen koirapuistoon ilman mutinoita…

Näin pontevien ja hellyttävien vakuuttelujen edessä en voinut kuin myöntyä, ja luvata että saavat koiran! Itse asiassa lupasin heille jokaiselle ihan oman koiran. Ne he saavat välittömästi muutettuaan omiin koteihinsa…

Lisäpontta julmalle lupaukselle toivat myös esikoisen vuosi vuodelta pahentuneet allergiat. Asia oli hetkeksi käsitelty pois päiväjärjestyksestä. Kunnes kävelin Riviera Maisonin ohi ja näin tämän:


Jos sittenkin joskus jotenkin meille tulisi koira, niin tällainen laiskanlinna tulisi ilman muuta koiran mukana!!! Viikonloppuna jo ehdottelin siipalle sijoituskoirien ottamista, jotta lapset (kröhöm…) voisivat rauhassa totutella koiralliseen arkeen ja puntaroida asiaa kokemuksen avulla.

Ei mennyt läpi.


8 kommenttia:

 1. ooh, näyttää kovin rinsessalliselta tuo soffa ;) voin hyvin nähdä siinä sellaisen pienen puudelimaisen söpöliinin. Koirantarvikkeita ja lepotuoleja on vaikka mitä ihania nykyään. En ole vielä ennättänyt käydä siinä ihanassa jossa on myös kaffela (jossain päin Korkeavuorenkatua)jonne saa ottaa haukun mukaan. Siellä on ollut myynnissä sellainen design "munatuoli" haukuille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis ihanassa koirantavikekaupassa, jäi sana pois. Päässä on vielä unta.

   Poista
  2. eiks vaan näytäkin??? sopis mulle tosi hyvin ja ehkä koirakin sen kelpuuttais. mähän haaveilin vuosikausia villakoira fifistä, mutta sittemmin sain fifini ilman koiramaisuuksia :). pitäisiköhän koirakuumetta lietsoa keksimällä uusi nimi ton nyttemmin varatun tilalle..? kävelin yks päivä tuon maintsemasi puodin ohi ja meinasi kyllä silmä pudota päästä munatuolin kohdalla, oli ajoitus niin hauskan yhteensopiva ;)

   Poista
  3. :) onkohan niitä muun värisenä kuin valkoisena? Mimmulle joululahjaa tässä funtsailen (jos mummeli ylpäätään mahtuu siihen). Pitää käydä joskus katsastamassa se puoti. Ja apua mä pelkään villakoiria. Bichon Frisé rotu ja kiinanharjakoirat taitaa sopia perheisiin jossa on lievää allergiaa.

   Poista
  4. Tuoli on vaaleanruskea! Luulen että Mimpsukka mahtuu ja puotihan on sun työmatkan varrella :)

   Poista
  5. Eikun mä tarkoitin niitä munatuoleja ;) Mimmu ei lonkkavikaisena kovin korkealla enää könyä. Pitää joskus pistäytyä.

   Poista
  6. aa, do dii! mä luulen että se muna on aika hankala lonkkavikaiselle, eiks nousua istuimelle ollut ainakin parikyt senttiä..?

   Poista
  7. joo, parempi kölliä vaan lampaantaljan päällä :)

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)