7.11.12

Loodallinen lämpöä

Muutaman vesi- ja räntäsateisen päivän jälkeen taivas on ihanan kirkas, mutta ilma on muuttunut totaalisen hyytävän kylmäksi. Piristää saada valoa, vaikka edes akkunan läpi. Kylmyys sen sijaan ei meinaa hellittää millään. Lounastunnilla pikaisesti ulkona pistäytyessä hengitys nousi korkeana huurupilvenä ilmaan. Varpaat ja sormenpäät eivät meinaa millään lämmetä, ei vaikka kuinka takoisi näppistä.


Nakkasin tämän kuvan näytönsäästäjäksi. Näin kurpitsajuhlien jälkimainingeissa pää on yhä täynnä oransseja asioita. Lämmittelen hauskoilla juhlamuistoilla, lyhtykoisojen eli myös japaninlyhtyinä tunnettujen kasvien kauniin lämpimällä värillä ja hauraalla herkkyydellä, sekä tilanteella jossa näitä koisonippuja sidoin vintiltä löytyneeseen kauniiseen  vanhaan puulaariin.
 
Lämmittäviä asioita päivääsi!
 
 

2 kommenttia:

  1. tulee kylmä pelkästä ajatuksestakin...huurut suusta, näpi jäätyy....joo jäädyin minäkin tänään, kun istuin 4 tuntia ilmastoidussa tilassa...;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi sua! tiedän ehkä ton tunteen hellekesistä, jolloin pistäytyy supermarketin maito-osastolla. ei siellä kyllä tarkenis neljää tuntia ;)

      Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)