4.11.12

Dagen efter

 

Takana hurrrrjan lapsellinen Halloween, edessä juhlien jälkipyykkäys. Tai siis tiskaus. Tältä nimittäin voi keittiö näyttää pitkälle juhlia seuraavankin päivän.

 
 Varsinkin jos tiskikone on irtisanonut työsopparinsa Pyhäinpäiväniltana varttia ennen kolmenkymmenen hengen pirskeiden alkua, ja korjaaja saadaan paikalle vasta sunnutai-iltana!

 
Näyttää olleen hyvät pippalot ja nyt väsyttääkin. Se tosin johtuu hurinasta, jota tiskikoneen vesivahinkoa estävä pumppu piti 15 tuntia yhtä soittoa! Jäi yöunet sitä kuunnellessa kovin vähiin...


Mä annan nyt tiskien odotella huoltomiestä, ja siirryn soffalle tyttären seuraksi katselemaan Vaahteramäen Eemeliä. Sattuu ja tapahtuu sillekin sankarille!

Leppoisaa pyhänjatkepyhää!

 

9 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. no niin juu... neljäs koneellinen pyörii nyt, ja hellanpäällynen sekä apupöytä ovat raivatut. ainakin saman verran urakkaa vielä edessäpäin. onneksi mä rakastan tiskikonerumbaa!

   ja vikakin oli ihan itseaiheutettu: siivilästä löytyi iso lasinsirpale. ei ollut onneksi ehtinyt silpoa ohuita vesiletkuja katki, joten selvisimme lähinnä säikähdyksellä ja pyhäiltataksalla...

   Poista
  2. niin näistä kuvistahan ei tosiaan välitykään ihan koko totuus... kuvassa ei näy keskellä keittiötä töröttävää tiskeillä lastattua pöytää, ei sitä että kuvissa vielä risa konekin oli täynnä tiskiä, eikä myöskään aamulla napatuissa kuvissa sitä määrää, jonka päivän mittaan 6 henkeä vielä sai aikaan lisää tiskattavaa :)

   Poista
 2. Huh, sinulla onkin ollut vastoinkäymisiä. Onneksi teille ei tullut kuitenkaan vesivahinkoa. Tiskikasat onneksi ehtii tiskaamaan ajan kanssa. Minä tuskailen parhaillaan aivan mammuttimaisten pyykkivuorten kanssa, joita ei ole ehtinyt purkamaan. Ja aina vain pyykkiä tulee lisää...

  Kyselit joulupalloillasta. Tulen mielelläni opettamaan pallojen tekoa, se on kivaa ja hauskaa! Kunhan vain tarjoat illassa kuohuviiniä!! :D Olen aika kiireinen ennen joulua (mm. 3 tenttiä(!!!) tulossa viikolla 50), mutta eiköhän sieltä löydy sopiva vapaa ajankohta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jee!!! ilmoita mulle muutama sulle sopiva aika, ja mä hoidan loput, riittää että saavut taitoinesi paikalle :)

   pyykkäys on tosiaan toinen loputon rumba. hieman kitisin kun alle 2-vuotias tiskikone teki stopin, mutta siippa vain ystävällisesti hymyillen palautti mieleen kuinka kovilla kone meidän huushollissa on. pyykkäyksen olenkin jo suosiolla siirtänyt suuriin teollisuuskoneisiin. mutta kyllähän sitäkin sit tietää aina pari päivää putkeen harrastaneensa, kun siihen viikoittain ryhtyy.

   superpienihän toi ongelma sitten loppujen lopuksi oli, ihanaa että koneessa oli pumppu joka esti veden valumisen lattioille meillä tai naapureilla!!!

   Poista
  2. niin, sitä kuoharia on tarjolla siis ilman muuta!!! kuka nyt joulupalloja ihan selvin päin väkertäisi ;)..?

   Poista
  3. Loistavaa!! Kuohuviinit kehiin ja varaamaan joulupalloilta! Laitan sinulle postia, kun olen katsonut kalentereita isännän kanssa! :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. eiks vaan! puutarhuriystävä on kovertanut sen. pari päivää polttelin sitä sisäpöydillä ennen kuin raaskin siirtää lasin taakse partsille. millään ei raaskis kyllä panna tota pataan, vaan taidetaan poltella lyhtynä niin kauan kuin kestää vähänkin kuosissa.

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)