6.2.13

Askartelua paskartelua

Kuka arvaa mitä näistä on tulossa?
Kymmenkunta pahvista kuusikulmiota leikattuna
ja about sata vielä leikkaamatta. Blaah...


Ja mitäs sitten tapahtuu, kun kaikki on leikattu?
 
 

7 kommenttia:

 1. Anonyymi7/2/13

  Heissan ja kivaa helmikuuta! On aikas hauskoja mehiläisten hunajajuttuja :-) arvailen, että liityykö opiskeluihin nämä? tai jotain kasvien kasvatusalustoja... :-D t. Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helmeilevää helmikuuta, Anna! Hykerryttävän hauskoja nuo sun arvaukset, mutta vastaukset kuuluvat ei ja ei :). Muita ehdotuksia?

   Poista
 2. Mulle tulee mieleen kuusikulmioista lapsena veljeni kanssa pelaamani Kensington peli, mutta siinä oli myös neliöitä ja kolmioita. Veikkaukseni on, että nää liittyy johonkin käsityöideaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tunne Kensingtonia pelinä (alueena toki kyllä...), joten tähän ei tule seuraavaksi neliöitä ja kolmioita. Veikkauksesi on aivan oikea, joten lämpenee, lämpenee! Mutta mikä idea muuttuukan näiden avulla toteutukseksi?

   Poista
 3. Liittyiskö tilkkuihin jotenkin? :) jotain kaavoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Polttaa! Ovat kaavoja tilkkuihin :) Vielä kun joku saisi aikaiseksi valita kankaat, teipata ja harsia ne pahvikaavojen päälle ja ommella käsin kennot yhteen kaitaliinaksi. Sitten pitäisi vielä irrottaa teipit, harsinnat ja pahvit ja kiinnittää taustakangas ja tikata päältä, niin pieni liina olisikin jo valmis...

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)