keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Vappuhimmeleitä

Joulupalloillan alla sukesi keskustelu himmelin teon opettelusta. Puikoilla kilistellessämme lankaa palloiksi jatkoimme keskustelua kuplajuoman siivittäminä, eli ei kovinkaan korkeatasoisesti...

Lopputulos oli kuitenkin se että lupauduin järjestämään keväällä hyvissä ajoin ennen vapun juhlasesonkia vappuhimmeli-illan, koska kätevä Tunsku Darling lupautui meille opettamaan kuulemma  ihan helpon himmelin teon. Ja jos joku nyt ihmettelee termiä vappuhimmeli, niin sehän juontaa juurensa riemunkirjavista mehupilleistä, joista ainakin ensimmäiset tekeleemme askartelemme olkien sijaan. Juuri sopivasti mätsäämään vappuserpentiinien väri-iloitteluiden kanssa...


Kokoonnumme jälleen ruokapöytäni ympärille Rööperiin keskiviikkona 17.4. klo 17. Ota mukaasi läjä pillejä, joita haluat ja jaksat jatkossa katsella taideteoksena sekä pisin omistamasi silmäneula. Parhaita pillejä olisivat kuvasta poiketen haitarittomat pillit, mutta haitarin saa kyllä tarvittaessa leikattua pois. Multakin löytyy kyllä materiaalia, eli jos et huhtikuun puoliväliin mennessä ole löytänyt sisustukseen täydellisesti sopivia sävyjä, niin voit tyytyä niihin mitä satuin mukaani poimimaan eräällä tehtaanmyymälävisiitillä :)

Tarjolla on taas vanhaan tapaan käsillä tekemisen iloa, loistavaa seuraa, kuplivaa kikatusta ja siihenkin sopivaa vappuista tarjoilua. Toivottavasti pääset mukaan! Jätäthän viestin kommenttiosioon mikäli saavut kanssamme hupsuttelemaan.

Tervetuloa!
 
 

16 kommenttia:

  1. Aika hauska idea.Vappuhimmeli.

    Tulisin jos olisin lähempänä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiks vaan :) Odotan ja oletan työstöstä tulevan riemukasta! Harmi että välimatka jarruttaa osallistumista :(

      Poista
  2. Oujee, yritän pysyä nahoissani siihen saakka!

    VastaaPoista
  3. Anonyymi21/3/13

    Heips huomenta :-) Ihanaa kiitos kutsusta, ilmoittaudun mukaan! On kyllä tosi kiva taas kokoontua :-) Pojat ei varmaan kotona usko silmiään, kun himmelin kanssa tullaan himaan, hehhehhh sanonpahan vaan, että tehkää perässä... :-D
    ja kiitos Päivi tästä ihanasta hersyvästä blogistasi! t. Anna

    VastaaPoista
  4. :-D, voi olla taas useampi ihmettelijä luomuksillemme!
    Kiitos Anna ihanasta palautteesta <3, nähdään kohta!

    VastaaPoista
  5. Eilisestä illasta lähtien olen pohtinut, että pitäiskö repästä ja hankkia riemunkirjavia pillejä vai pysyttelisikö ankean harmaissa tai mustissa... Vai löytäisinkö jostain liilan värisiä? =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti ei mennyt yöunet ohi simmun.... Mustat houkuttais muakin, mutteivat onneksi sovi ei vappuun eikä sisustukseen. Saat mun kaikki lilat, jos haluat :)Niistä tosin saanee vain pienen himmelin.

      Poista
  6. Soile ja Niina myös mukana!

    VastaaPoista
  7. Olen mieluusti mukana himmelöimässä, vaikka olenkin oikeasti tosi surkea ja kärsimätön kaikessa piipertelyssä. Mutta idea kuulostaa niin villiltä, että tahtoo yrittää :).

    Nyt taisin saada muuten tilattua Päivitykset meiliini :).

    Mukavaa pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, jee ja jee! Kyllä Tunsku panee sut kuriin ja puuhiin, aivan kuten kaikki naapurustonne muksut ;)

      Poista
  8. Vähänkös oli kivaa! Gracias :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Complacer :) Niin oli, ihana ilta! Taas jaksaa arkea dallata. Sormet syyhyää jo että pääsen jotain ihan parhautta istuttamaan somaan ruukkuun... Taisin suklaakahvia hehkutella teillä..? Njam njam!

      Poista
  9. Hyvä jos uppos... mä oon ihan koukussa suklaakahviin :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)