13.5.13

Spooky

Tällaisena en ole kotoista maisemaa ennen nähnytkään aamulla verhoja availlessani. Melko aavemainen näkymä! Kuin kävelisi pelottavassa metsässä... sen sijaan että seisoi turvallisesti parvekkeella viidennessä kerroksessa lasien suojassa.


Ei uskoisi että kuvan keskipaikkeilla ratikka kolisteli sumuisten puiden takana vieden väkeä keskustan hyörinään shoppaamaan. Ei uskoisi sitäkään että kello huiteli jo lähellä kymppiä. Meidän lapsiperheessä on opittu nukkumaan! Eikä uskoisi varsinkaan sitä että päivästä sukeutui kevään lämpimin; aurinko punastutti useammankin nassun, peffan sai kyykkimisestä puuduksiin multaa tuntikaupalla möyriessä ja perheen pienimmät rohkelikot viskoivat talviturkkiaan jorpakkoon oikein urakalla ja useaan otteeseen. Mittari näytti varjossa +22 astetta. Mulla alkoi tällaisena aamuna jo kesä, kun pääsin iltapäivällä mökillä pihakaffittelemaan ja hortensioita istuttelemaan! Kunpa saisi kalenteriinkin kesäkuun.


6 kommenttia:

 1. Todella syksyinen fiilis tuossa kuvassa. Nyt äkkiä kuvaamaan tuoreita koivunlehtiä tasapainoittamaan tätä! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, näyttää aivan marraskuulta! Katselen just kaunista auringonlaskua ja hevoskastanjoiden puhkeavia lehtiä samassa paikassa ja taidan käydä nappaamassa kuvan :)

   Poista
 2. Anonyymi14/5/13

  Tää on just hyvä tunnelma :) CKone

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pieni sumuisuus silloin tällöin siellä täällä on vain hyväksi ;)

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)