29.10.13

Klassikkohyvä

Jipijajee, lapsuuden suosikkiherkku Hopeatoffee on tehnyt jo tovi sitten comebackin! Täysin syystä! Hassusta nimestään huolimatta niin suussasulava. Ja maku oli onneksi pysynyt vanhana tuttuna ja hyväksi havaittuna. Vain muoto ja pakkaus oli muuttunut patukasta pussiin pakatuiksi karamelleiksi.  


Sopiva myönnytys modernisoinnille. Ja kieltämättä paljon myyvempi todennäköistä kohderyhmää, meitä noin 70-luvun lapsia ajatellen. Ei mun tulis ostettua patukkaa napopalaksi. Näin tää on tosi aikuismaista.

 

En mä kyllä totuuden nimissä tätä pussia ostanut itse, vaan sain ystävältä lahjaksi. Mut niin hyvää oli että varmasti ostan jatkossa ihan itse lauantainamiksi tai elluevääksi. 


Yks asia mua tosin häiritsee. Se että tosta logosta tulee mieleen toinen suomalainen kulttituote, se jota tislataan Koskenkorvalla. Psyyke tuo heti ikävän lisämaun lapsuuden herkkuun. Muutenkin oon tosi tarkka siitä että namit, jädet ja viinakset pidetään erillään eikä mennä sotkemaan niitä ällöyhdistelmiksi. Jokaista voi nauttia ihan itsenään maun ja kulloisenkin huvituksen mukaan. Eikä sitä huvitusta Kosanderin osalta ole koskaan, joten ton pussin fontin vois kyllä muuttaa. Täytyypä jupista asiasta Fazulla työskentelevälle kaverille kans!2 kommenttia:

  1. nam ! löysin täältä Ivana Helsingin t-paitoja ja huiveja.)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)