21.10.13

SatumetsäPerjantaina vietettiin satujen päivää. Niin Sadun kuin tarinoiden. Unohdin lähettää ystävälle nimpparionnittelut hektisen haravoinnin ja laudankannon lomassa, mutta muuten taisin päivästä inspiroitua. 

Painuin mökillä metsikköön. Kotiinpalattua meidän parvekkeelle rakentui sitten satumetsää kolean syksyn iloksi. Ketunleipien, babykotkansiipien, hevoskastanjoiden ja sammaleiden seassa saavat päivänsäteet, menninkäiset ja muut mörököllit valssailla! Korien väliin pääsivät vanhat lasiset säilöntäpurkit kynttilälyhdyiksi. Testattu on jo: hyvältä näyttivät illan pimeydessä!Juu, on siellä vähän halloweeniakin. Jollei ilmassa niin ainakin korissa. Itse pellolle istutettuja ja sieltä korjattuja kaunokaisia. Parveke on valmis niin juhlakauteen kuin talveen ylipäätään!
10 kommenttia:

 1. nyt en ymmärrä. kuvat eivät näy ainakaan minulla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Onko niin muillakin? Mulla tietysti näkyvät. Ovat normaalia pienempiä ja toin ne erilailla kuin yleensä, ehkä se tekniikka ei sitten toimikaan :(. Pitänee fiksailla ajan kanssa illalla...

   Poista
 2. juu, ei näy kuvia minullakaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt pitäisi näkymän. Jostain syystä rajatut kuvat eivät nyt siirtyneet tänne käyttämälläni tavalla, joten yllä sitten rajaamattomat versiot... On tää it niin ihmeellistä: välillä workkii ja sit toisinaan taas ei :/

   Poista
 3. voi että miten hienot asetelmat. itse käytin aina myös luonnon kasveja, havuja mukana asetelmissa....toi on syksyssä niin parasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Viime päivinä on tullut kotiuduttua käveltyä suoraan partsille tsekkaamaan miten metsäneläjät kivikaupungissa viihtyvät. On ne niin herkän kauniita ja hentoisia!

   Poista
 4. Vautsi, mitä istutuksia! :)

  VastaaPoista
 5. Havut ja kanervat on kyllä vaan yksinkertaisesti ihania. Muuta ei voi sanoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Milläs te ruukkunne täytätte? Onko kausivaihtelua vai menestyykö kaikki kestona?

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)