1.11.13

Arvontaa aamutuimaan


Arvonta on suoritettu kukonlaulun aikaan! Lukijat on listattu vihon laitaan ja arparumpua pyöritetty manuaalistakin manuaalisemmin pikkuruisilla lippulapuilla (puhtaassa) puurokulhossa. Voittajana kulhosta nousi Sanna Kokkonen. 

Kauniit kiitokset kaikille lukijoiksi kirjautuneille <3

Sanna, panethan mulle osoitetietosi viikon varrella meiliin paivityksia@gmail.com, niin panen Kustin polkemaan muistikirjan ovellesi.

Nyt ravistamaan aamu-unista neitiä hereille, jotta pääsemme kasvomaalaamaan häntä vampyyriksi koulun Halloween-riehaan. Taas yksi asia josta äitiysneuvolassa ei aikoinaan varoiteltu!!!

Leppoisaa Pyhäinpäivä-viikonloppua,
nauttikaa kynttilöistä, herkuista ja ajasta!


4 kommenttia:

 1. heh ja hah! let's go siellä listassa :) Onnea voittajalle! Hyvää viikonloppua!

  t. Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh ja hah, sillä nimellä sä olet tänne kirjautunut :). En mä lähde sun henkilöllisyyttäsi paljastelemaan ;). Mukavaa vkonloppua, Sari!

   Poista
  2. Kiitos onnitteluista! :) Oli kyllä ihan paras ylläri! Tällaisen kirjan aloittaminen onkin ollut jo jonkin aikaa ajatuksena ja nyt se toteutuu! :)

   "Päivittäjälle" suuri kiitos myös blogista - älä muuta mitään! :)

   Poista
  3. Päivittäjä osaltaan kiittelee ja pysyy tyylilleen uskollisena tällaisen kehotuksen jälkeen :). Paketti on jo toista päivää Kustin poljettavana, eli varmaankin koht'sillään perillä.

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)