lauantai 25. tammikuuta 2014

Heipskukkuu, bloggaan täältä!

Blogibuumina tuntuu nyt olevan läppärin kannen esittely. Minä siis myös. Paitsi etten näytäkään sitä kantta :) Mut hei, täältä nurkasta mä siis juttujani kirjoittelen. Kotoisa paikka, jo lapsena pääsin usein nurkkaan...


 

Oman nurkan on onneksi saanut täyttää itselle mieluisillä asioilla, ja sinne menonkin ajankohdan saa ihan itse päättää, samoin kuin sieltä pois lähtemisen. Tätä nykyä siellä tulee oleiltua jopa pidempään kuin muksuna. Myös tiiviimpään tahtiin.

Ikean pöydällä kirjoittelua valaisee lempilamppuni, Doctor Designin ihana Heila. Ikean tuolissa selkää tukee ruudullinen ja sydämellinen tilkkutyyny, omaa designia ja ihana sekin.

Pöydällä istuskelevat mun soffaperunat ja töllöntuijottajat. Pariskunta kivisella sohvallaan. Ostin heidät ylppärilahjamatkalla vuonna x ja y Espanjasta jostain rantakaupasta. Suurta taidetta siis. Sitkeästi ovat kulkeneet mukana monissa muutoissa ja koristaneet useita koteja. Siitäkin huolimatta että siippa joskus rohkeni ehdottaa heistä luopumista.


Nenän edessä on paraatipaikalla (näkyy läpi huushollin heti ulko-ovelta sisään astuttaessa) Toy Museum Hracek Prague'n Barbie-näyttelyn näyttelyjuliste. Se taas on sitten vuodelta x ja ö, tältä vuosituhannelta kuitenkin jo. 


Museoimmeistä mussa sitten kiukuttaa ettei kaikissa museoissa ymmärretä printata näyttelyaikaa posteriin!!! Jos joku kaukaa Suomesta matkustaa Tsekkeihin ja menee näyttelyyn, ostaa julisteen, kehystyttää sen kotiinpalattuaan ja kiinnittää kotonaan kunniapaikalle, niin oisko liikaa pyydetty jos sitten vähän sais vastaantuloa tossa reissunsa ajankohdan muistamisessa. Ylppärireissun ajoitus on jäänyt monestakin syystä mieleen, mutta tämä reissu ei ilmeisesti yhtä vahvasti.

Nyt lopetan bloggailun tältä päivältä, hipsin katolle saunomaan, jynssäään turkoosit maalit käsistä ja löylyttelen maalin katkun nielusta. 

Ihanaa lauantaita teillekin sinne ruudun toiselle puolelle, 
te ihanat!

4 kommenttia:

  1. Tunja26/1/14

    En malta odottaa miltä turkoosi näyttää valmiina :)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kahden kerroksen jälkeen hurjan hyvältä :)

      Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)