23.4.14

Cranolaa

Piti pitkään ryhtyä rupeemaan ja tehdä hittimysliä, siis sitä mikä paahdetaan rapsakaksi öljyn ja siirapin kera. Innolla luin lehdistä julkkujen jakamia omia versioitaan ja ajattelin tehdä kans. Kunnes ihana martta tuli käymään, ja toi tullessaan kaksi suurta purkillista edellisiltana reissusta myöhään kotiuduttuaan meille vielä väsäämäänsä herkkua.

 
Hän oli nämä maustanut kanelilla ja inkiväärillä, meidän lempimausteilla ja paistanut varmastikin rakkaudella, koska niin hyvää oli! Kuvakin on vähän tärähtänyt, niin kiire oli kait herkuttelemaan. Tai nappaamaan kuva purkeistä sisältöjen kanssa, sillä tarkkaan katsoenhan näkee taaimmaisen tulleen jo korkatuksi. Uuttakaan kuvaa ei sattuneesta syystä voi enää ottaa.

Purkista löytyi mm.  valkuaisvaahdossa pyöriteltyjä hiutaleita, kuivattuja karpaloita / goji-marjoja, rusinoita, auringonkukansiemeniä, pähkinöitä ja pinjansiemeniä, jotka antoivat ihanan herkullisen ja rasvaisenkin lisänsä makuun. 

Jäljellä on enää pieni ripaus nannaa, joten luulen että päädyn tämän makuun päästyäni tyhjentelemään omatkin pussienpohjat pellille. Satanen ja tunti kuulemma riittäisivät.


6 kommenttia:

 1. kuinka aikaisin sä oikein heräät??? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liian aikaisin, nukahdan myös liian myöhään ja nukun huonosti siinä välissä. Silmät kestopandat.

   Poista
 2. Näyttää ja kuulostaa herkulliselta!

  VastaaPoista
 3. Näihin tosiaan tulee himo :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)