6.6.14

Koskettavaa

Mut on ympäröity ihanilla ihmisillä! Superihanien muksujen lisäksi mulla on oikein kunnon liuta ihanuuksia. On nimittäin:

ihania ystäviä
ihania sukulaisia
lasten isän ihania sukulaisia 
ihania tuttavia 
ja ihana terapeutti.

Ilman heitä olisin nyt niin hukassa ja tuuliajolla, vaikka järkevä käytännön immeinen olenkin. Silti aivot on niin tokkurassa, että vastaan on tullut sekin päivä jolloin en muistanut omaa puhelinnumeroani!! Kun yksi nurkka rakkauden talossa romahti, niin tukijoukot saapuivat tomerasti apuun, ja ilma on suorastaan väreillyt rakkautta ja huolenpitoa. Hassua että yksien ero on monia entistä tiiviimmin yhdistävä asia. Onneksi on, olen niin kiitollinen siitä ja teistä!

Jopa entinen ihana kampaaja (se jonka ainaisiin miesongelmiin sittemmin kyllästyin tyystin) kosketti mua, suorastaam seisautti paikoilleen ikkunaan laittamansa mietelauseen myötä. Kiitos hällekin tästä:


"Älä pelkää muutosta.
Älä kanna huolta siitä mikä on otettu pois.
Etsi sitä mikä on tullut menneen tilalle."
Mä elän just nyt just näin, ja olen jo alkanut löytääkin yhtä sun toista.


6 kommenttia:

 1. tiedän tämän kampaamon. minä olen puolestani törmännyt siihen, kun olen puolet vuodesta yksin täällä, niin mieheni suku ei pyydä mukaan....kerran kävivät ja viipyivät peräti 5 min.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän että tiedät :). Voi surkeutta tota viileyttä johon olet törmäillyt :(. Oletko ottanut koskaan asiaa puheeksi heidän kanssaan..?

   Poista
 2. Turvallinen tunne, kun tietää, että ympärillä on ihmisiä, jotka ottavat tarvittaessa kiinni, jos meinaa pudota. Usein jo pelkkä tietoisuus kannattelijoista riittää.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi7/6/14

  olipa mukava kierros sivuillasi, ihania kirjoituksia kyòkin puolelta.
  terveisin Raita

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)