25.9.14

Meduusoja

Viime kesänä kirvat valtasivat lasitetun parvekkeen ihanassa kuumuudessa eksoottisen meduusachilini siinä määrin, että palkoja ei päästy maistelemaan. Tänä kesänä uusi yritys, ja nyt tuulen tuivertamalla avoparvekkeella. Ei pöppiäisen pöppiäistä riivaamassa mua! Eikä kasvia :)Lupaavalta näyttää! Siirsin onneksi kasvin keittiön ikkunalle pari päivää sitten ajoissa ennen ensimmäistä hallayötä (!!!), joka palellutti viimeiset tomaatit ja lipstikat. Nyt paloissa on jo punaakin. Kohta alkavat päästä pannulle, jännää! Viimeksi olen itse kasvattamiani chilejä syönytkin yli 15 vuotta sitten, joten ei voi puhua suutuntumasta eikä makumuistoista, eri lajikekin oli silloin viljelyssä, joten uusi kokemus on taas tiedossa. Kivaa.

Mikä on sun lempichiliherkku? 
Vinkkaa mulle miten nämä aarteet käyttäisin, kiitos! 
6 kommenttia:

 1. Avokadopasta! Eipä ole tullut aikoihin tehtyä, voisi taas pistää kattilan porisemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Eipä ole tullut aikoihin syötyä, voisi vinkata juniorille että panee kattilan porisemaan. Se kun on yksi hänen bravuureistaan :). Nousi heti vesi kielelle...

   Poista
 2. No mun chiliherkku olis toi chilisuklaa...

  VastaaPoista
 3. Oo...tässähän vois panna pienen suklaatehtaan pystyyn kyökin puolelle!!! Tummaa raakasuklaata meduusachilillä höystettynä, slurps :)

  VastaaPoista
 4. Paholaisen hilloon olen chilejä upottanut :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, oma tomaattisato vaan tuli jo pari päivää sitten syödyksi loppuun, eli pitänee suunnata ässän heviosastolle.

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)