15.9.14

Puutarhurin parvekkeella

Puutarhurin parvekkeella tuore ja tuleva, tämänsyksyinen ja ensikesäinen, sato vierekkäin sulassa sovussa. Toiset menossa aivan koht'sillään kattilaan, toiset huomenna maahan.


On tää onnea: omata ystäviä, joiden omenapuut notkuvat satoa ihanalla siirtolapuutarhapihallaan ja voida myös työskennellä puutarhamyymälässä ajankohtana jolloin kesäinen taimipiha raivataan syyskukille!

Ystävät tarjoavat pihakeinussa omenapuun alla päiväkaffet höystettynä höyryävällä omenapaistoksella ja kehottelevat täyttämään vatsan lisäksi myös kopan, puutarhakauppias tempaisee hatusta very special price for you'n harkkarille, joka tyhjentelee myyntipöydältä mansikantaimia callunoiden tieltä.

Kohta meillä on omenasosetta yllin kyllin, 
ensi kesänä ehkä mansikkahilloakin.  
Tai ainakin manssuja jäden päälle!


2 kommenttia:

 1. Omenasoseen tuoksu on ihanaaa. Meillä tuoksuu omenapiirakka, joka myös on ihana tuoksu. Strawberryfields forever...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just aamulla mietin lehteä lukiessani josko ryhtyisin mainoksen uhriksi ja nappaisin liput Beatles-keikalle. Ei tosin kovin alkuperäiskokoonpanolla, mutta kuitenkin :)

   Täällä tuoksuu nyt niiiiiin hyvälle! Sose vähän pääsi kiehahtamaan ylikin ja palamaan hellalle tilkka, mutta se ei nyt haittaa, koska osaltaan tuo vaan parantaa kodin tuoksuja. Ihanaa omppupiirakkanautiskelua teille!

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)