13.3.15

TGIF

Olo on kuin kuvan kukkasilla, kenties vuoden viimeisillä tulppaaneilla: hehkeä kyllä toki yhä, mutta viikon varrella on varsi taipunut ja pää pulleaksi turvonnut, ei mulla sentään kukkien tapaan auennutkin. Viikkoon on kuitenkin mahtunut taas niin monta kohellusta, palaveria, rientoa ja touhua ettei meinaa enää itsekään perässä pysyä muuten kuin toohotuksilleen naureskellen.

Perjantain ja kolmannentoista päivän yhdistelmän voisi päättää ottaa nyt ihan vaikka onnenpäiväksi. Työpäivän ja lapsen treenikuskausten päälle ohjelmassa kun on onnellisen leppoisaa oleilua muksujen kanssa enemmän vähemmän läpi viikonlopun. Päivätolkulla siis <3


Luojan kiitos että on perjantai!
 
 

6 kommenttia:

 1. :D

  Perjantai 13 päivä maaliskuuta oli 23-vuotta sitten todellinen onnenpäivä. Muksu numero 3 syntyi silloin ♥

  Mukavaa viikonloppua teille oleskelijoille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nii! Sulla on varsinainen todiste siitä että päiväys käy hyvin onnenpäivästä! Kiitos ja ihanaa synttäriviikonloppua teille :)

   Poista
 2. Ehkä se nuppi on jo toipunut viikon rasitteista ja relailu saa jatkua rennoissa merkeissä. Kauniit tulut, vaikka ovat jo aika letkeävartisia. Viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hyvin on nuppi jo toipunut leppoisan perjantai-illan ja rennon mukavan lauantain myötä. Parveke on herätetty keväteloon ja kaupungilla hengailtu kivalla seurueella auringosta nautiskellen. Tulppaanitkin päivittyivät vielä tuoreeseen punttiin, ei malttanut jättää kauppaan niitä ;). Viikonloppua! Joko te muuten mökkeilette..?

   Poista
 3. Niin, nyt on jo sunnuntai-ilta ja tuleva perjantai tuntuu olevan aika kaukana. Kun kalenteria kurkkasin, näyttää olevan tulossa aika täysi viikko, toivottavasti edes vähän hehkeyttä löytyy vielä perjantainakin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalenterit kovin samanmoiset... Tosin tällä viikolla olen saanut sinne tungettua taas jo parit jumpatkin, joten ehkä sitä hehkeyttä tulis niistä..? Kevätauringon varaan kun ei voi laskea liikoja luvatun tai manatun takatalven vuoksi!

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)