lauantai 7. maaliskuuta 2015

Työhuone

Ystävä latasi naamakirjaan kuvan nostalgiaa huokuvasta, arvokkaan idyllisestä työhuoneestaan. Hetken huokailin ihastuksesta ja onnesta iloitessani hänen kauniista huoneestaan. Kivaa että toisilla...

Hänen työhuoneensa sijaitsee kauniissa jugendtalossa, melkeimpä linnassa eteläisen Helsingin uljaimmilla paikoilla ja on sisustettu Billnäseillä. Ei paha ollenkaan.

Sitten tajusin että hei onhan mullakin!!! Mun työhuoneeni sijaitsee vanhan ja vuotavan, mutta kauniin kivitalon vintillä, talossa jossa on toimintaansa käynnistellyt niin kauppias Stockmann, kuin vintillä jossa on ollut poliisien urheilu- ja painisali. Talo sijaitsee Engelin suunnittelemassa pääkaupunkimme keskustan kauneimmassa korttelissa Kauppa- ja Senaatintorien välissä.  

Työhuoneen sisustus on enimmäkseen Martelaa (juu, sähköpöytä on oikein kiva!), mutta myös ripaus Ikeaa. Raahautin nimittäin virastossa ylimääräiseksi jääneen divaanin varaston sijaan työhuoneeseeni, ja siellä se ruusuisessa naisellisuudessaan nyt herättää hilpeyttä käytävällä kulkijoissa. Varsinkin jos istuskelen siinä rennosti sukkasillaan kesken työpäivän. Lueskelemassa vaikkapa tilinpäätösohjeita..!


Vielä lisää hohtoa harmaaseen virastoeloon saa photoshoppaamalla rinsessallisen divaanin ja sen takana pilkottavan omakuvan tulikiehkuroilla. Kyllä nyt taas kelpaa harmaan virkamiehen olla ja nauttia. Ei paha ollenkaan.

Näissä kuvissa ja näissä tunnelmissa voi levollisin mielin toivotella leppoisaa viikonloppua! Vietän sen kaukana divaanistani.


10 kommenttia:

  1. "harmaa virkamies", mistä sä sen keksit? Tuommoinen divaani pitäisi olla joka työhuoneessa. Jotkut hyvin menestyvät yritykset suositteleekin, että työntekijät lepäilevät välillä, työteho nousee huomattavasti noiden rentoutumistaukojen jälkeen. Että ihan minun luvalla voit ottaa joka päivä pienet päikkärit divaanillasi : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan omasta päästä revin ton harmauden... blondattujen raitojen seasta ;) Olen niin samaa mieltä siitä että divaanin pitäisi olla yleiskaluste siellä sun täällä! Tupluureja siinä en vetele, mutta on se istuminen siinä töitä tehdenkin osittaista lepoa, ainakin vaihtelevaa virkistystä työpöydän ääressä puuhailulle.

      Poista
  2. Kiva nähdä kuva tästä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Korkea aikakin jo, kun niin suu vaahdossa olen tästä intoillut :)

      Poista
  3. Mietin vain, että miksi ja kuka on aikanaan ostanut kukkadivaanin virastoon? Eikö viraston pitäisi olla virallinen paikka, johon luodaan uskottavuus ihan muilla keinoin kuin ruusupäällisillä? Mutta oli syyt mitkä tahansa, sinä pääset nauttimaan nyt tuosta ihanuudesta, päikkäreitä suosittelen minäkin Marlen innoittamana! Kelpaisi miullekin niiden Marteloiden viereen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Työskentelen virastossa joka järjestää myös näyttelyitä, ja divaani on aikoinaan hankittu "Yö"-nimiseen näyttelyyn takan edustalle loikoilupaikaksi. Näyttelyn päättyessä se oli päätyä näyttelyrekvisiittavarastoa tukkimaan, mutta "pelastin" sen huoneeseeni. Yritän huolehtia uskottavuudesta asioiden hoitoon muulla keinoin, sillä tuo ruusukuosi kyllä kieltämättä taitaa syödä sitä ;)

      Poista
    2. Selitys hyväksytty =D Hauskoja loikoiluja divaanilla!

      Poista
    3. Huh, hyvä ja kiitos :)

      Poista
  4. Anonyymi8/3/15

    Ihana divaani! Ihan kateeksi käy! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, on tää ihana! Vinkki sit teidän ostajille vaan..?

      Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)