torstai 9. huhtikuuta 2015

Lämmintä

Lämpenevää luvattiin jo viime viikon viimoissa ja pakkasissa tälle viikolle. Sitä ihmettä odotettiin innolla niissä viime viikon viimoissa ja pakkasissa hytistessä. Villahanskaan tuli reikä, ja parsimisen sijaan heitin sen roskiin, koska meteorologit lupailivat lämpöä.


Kynsikkäät kädessä odottelen sormet kohmeisina ratikan tulon lisäksi säätietäjien lupauksen toteutumista. Lapasetkin ovat korissa vielä käyttövalmiudessa...

11 kommenttia:

  1. Voi sormiparkoja! Nyt on jo 10 astetta ja mies lähti heti venettä laittamaan, meinaa klaskea sen huomenna vesille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aamulla vielä paleli, mutta nyt tarkenee, on suorastaan kesän tuntua ilmassa <3 Onhan lämpötilakin nyt tuplat siihen mitä se viime juhannusaattona oli :D Saattaa olla kyllä kipparilla sormet kohmeiset vielä vesillä. Teillä alkaa siis mökkikausi huomenna?

      Poista
    2. Minä pysyn kotona, koska huomenna on harkkakorismatsi ja illalla sitten yhden pelaajan kotona ojennellaan kankeita jalkojamme hyvästä ruoasta ja juomasta nautiskellen. Sunnuntaina fillaroin jonnekin. Ellei ole pakkasta ; )

      Poista
    3. Kuulostaa niiiin hyvältä viikonloppuplääniltä!

      Poista
  2. Niin kova tuuli vaikka aurinko paistaakin jo aika lämpimästi. Kylmää on vielä täällä Savossa ainakin vaikka kevät sieltä tuleekin rytinällä. Vähintään kämmekkäät oltava kädessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tuuli lisää niin valtavasti kylmyyttä, ettei siihen osaa ikinä riittävästi varautua, vaikka kuinka kuvittelis osaavansa...

      Poista
  3. Aamulla mullakin sormet paleli, vaan iltapäivästä oli jo niin herttaista ja lämmintä. Rupes usko palaamaan säätieteilijöihin.

    VastaaPoista
  4. Aamulla mullakin sormet paleli, vaan iltapäivästä oli jo niin herttaista ja lämmintä. Rupes usko palaamaan säätieteilijöihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No palas usko joo, kun luurin mittari näytti +12 vielä iltaseiskaltakin! Ihanaa :)

      Poista
  5. Luulin hätäisenä ensin, että olit rikkinäisistä sormikkaista tehnyt näppäränä rinsessana kynsikkäät. Onneksi on lämpenevää luvassa, meillä on tuullut niin, että on meinannut tukka lähteä päästä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui! Täälläkin sai Tatjanat ja muutkin pidellä huiveista kii alkuviikon, mutta nyt alkaa olla melkein kesäistä. Uskaltauduin tänään hetken jo harppoa kaduilla takki auki liehuen :)

      Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)