keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Melkein käynnissä

Parvekeompelukset siis. Tehokkaat vaaleiden ja lämpimien iltojen innoittamat ompelusessiot, joissa vanhat työt valmistuvat ja uusia syntyy suit'sait sukkelaan ystävien kanssa ommellen ja kukaties vähän kuplajuomiakin siemaillen. Välillä ehkä jopa yksinkin puurtaen.


Keskeneräisiä töitä on, suunnitelmia uusista viriää, skumpat on kylmässä ja kone nostettu jo parvekkeelle (koska piti hurauttaa pari korjausompelusta äkkiä kasaan). Puuttuu vain ne lämpimät illat. Toistaiseksi kovin harvat lämpimät päivät ovat menneet Mörskällä maalaillen, ja sieltä sitten iltaa kohden kotiutuessa ei ole ollut enää paukkuja panna ompeluksiin vaikka partsilla ois ehkä tarjennutkin.

Mutta olkaa huoleti, sovittuja ompelutreffejä ei ole unohdettu! Odottelen vain ilmojen lämpiämistä vielä pikkuisen lisää. Kevätompelut saattavat muuttua sitä odotellessa kyllä kesäompeluiksi...

Tervetuloa kesä ja ompelijat!

 

8 kommenttia:

  1. Pelkäsin jo, ettei ompelukone enää mahdu sinne tomaattien ja muiden joukkoon! Turhan hankalaa ompeleminen hanskat kädessä on, joten parempi odottaa lämpimiä iltoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sille toki on jätetty tila :) Odotellaan suosiolla, jottei tarvitse aloittaa hanskojen ompelulla...

      Poista
  2. Minä ja kaverini pidetään parvekebileitä. Pitäisköhän ehdottaa teemabileitä ompelun merkeissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdota ilman muuta :) Mitä teidän parvekebileiden ohjelmistoon on ilman ompeluteemaa kuulunut?

      Poista
    2. Ensin paistetaan pitsaa ja viilennetään juomia, tää tapahtuu joka kerta,kemujen jatko vaihtelee. Puhalletaan saippuakuplia, katsellaan valokuvia, otetaan valokuvia, pelataan jotain lautapeliä, kuunnellaan ja tuotetaan musaa, jutellaan ja vitsaillaan. Ja aina nauretaan vatsat ja poskilihakset kipeiksi :D Sellaista kepeää yhdessä oleilua siis.

      Poista
    3. Kuulosta ihan huipulta!! Ihanaa :)

      Poista
  3. Ompelu ja kuplajuoma, ihan parasta parvekeviihdettä!

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)