torstai 30. heinäkuuta 2015

Bataattiburger

Pyykkipoika päätti äskettäin testata vastakuulemaansa vinkkiä, ja kokkaili meille gourmetpurilaiset kesän ainoan yhteisen, lapsettoman viikonlopun alkajaisiksi. Suureen juhlaan suuret herkut ;)

Kuori ja viipaloi bataatin noin sentin levyisiksi pätkiksi. Öljysi ja maustoi bruschetta-mausteella, tuoreella korianterisilpulla ja pikkuhimpulla kuivattua nokkosta. Grillasi kunnolla kummaltakin puolelta. Väliin laittoi grillattua halloumia viipaleen, ruodittua lehtikaalia palan, kurkku- ja paprikahakkelusta.


Nautittiin ilta-auringossa merelle tuijotellen ja skumppaa kyytipojaksi hörien. Maistui ja tuntui taivaalliselta. Suosittelen!

 

4 kommenttia:

  1. Kiitos herkullisen oloisesta vinkistä, tätä kokeilen.........ja skumpan kera;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva ja juu; kokonaisuus on tärkeä ;) Herkkuhetkiä!

      Poista
  2. Tuota pitää kokeilla!!!

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)