Pyykkipoika päätti äskettäin testata vastakuulemaansa vinkkiä, ja kokkaili meille gourmetpurilaiset kesän ainoan yhteisen, lapsettoman viikonlopun alkajaisiksi. Suureen juhlaan suuret herkut ;)
Kuori ja viipaloi bataatin noin sentin levyisiksi pätkiksi. Öljysi ja maustoi bruschetta-mausteella, tuoreella korianterisilpulla ja pikkuhimpulla kuivattua nokkosta. Grillasi kunnolla kummaltakin puolelta. Väliin laittoi grillattua halloumia viipaleen, ruodittua lehtikaalia palan, kurkku- ja paprikahakkelusta.
Kuori ja viipaloi bataatin noin sentin levyisiksi pätkiksi. Öljysi ja maustoi bruschetta-mausteella, tuoreella korianterisilpulla ja pikkuhimpulla kuivattua nokkosta. Grillasi kunnolla kummaltakin puolelta. Väliin laittoi grillattua halloumia viipaleen, ruodittua lehtikaalia palan, kurkku- ja paprikahakkelusta.
Nautittiin ilta-auringossa merelle tuijotellen ja skumppaa kyytipojaksi hörien. Maistui ja tuntui taivaalliselta. Suosittelen!
Kiitos herkullisen oloisesta vinkistä, tätä kokeilen.........ja skumpan kera;)
VastaaPoistaKiva ja juu; kokonaisuus on tärkeä ;) Herkkuhetkiä!
PoistaTuota pitää kokeilla!!!
VastaaPoistaEhdottomasti!!
Poista