27.7.15

Bussia odotellessa

Askartelin aikani oloksi Villa Mörskän päätyyn penkin talven kalliolla viettäneestä ja siinä kauniisti harmaantuneesta kuormalavasta. Kuorrutin puukäsityötaidonnnäytteeni tilkkutyynyillä.


Pyykkipoika asensi pyllynsä tyynyille, oikaisi ryhtinsä ja totesi että tässähän istuu kuin bussia odottamassa. Hän joka kerran on bussilla matkustanut, kesken matkan hypännyt kyydistä ja tilauttanut taksin paikalle...

Bussi tulee kyllä Villa Mörskän lähelle, metrokin myös. Bussipysäkki on kauempana tienpätkän takana, mutta penkiltä voi metron kulkua katsella. Tai vois, jos viitsis istua noin ryhdikkäästi kesken kesää. Ei viitsitty. Otin tyynyt pois ja jatkettiin kuopuksen kanssa puutyöpuuhasteluja. Nyt "bussipysäkillä" kasvaa herneitä.


Olkoot sitten vaikka matkaeväitä kunhan tuosta vielä vähän korkeutta kasvavat ja pulskaa palkoa pukkaavat.
 
 
 

8 kommenttia:

 1. Jonkin aikaa olen seurannut blogiasi ja todennut että mukavia ideoita sinulla on siellä "mörskässäsi" ja hyvin näyttää sen valmistuminen etenevän:) Lisäksi kun sinulla tuntuu olevan tuo sanavalmius kirjoitettaessa hallussa niin mikäs täällä on käydesä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta palautteesta! Mörskällä on niin mukava höpsötellä ja keksiä yhtä sun toista itseä kovasti huvittavaa sinne, kummasti lataa akkuja sellainenkin puuhastelu :)

   Poista
 2. Hyvin näyttää herneenpalot kasvavan ja hieno kasvulaatikko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jollei palot pulskiksi ennätä näin myöhäisellä kasvatuksen aloituksella ja koleilla keleillä, niin saadaanpahan ainkain versoja rutkasti leipäin päälle ja salladin sekaan :)

   Poista
 3. Mutta tuossahan voisi odotella sitä taksia, se ehkä tulee nopeammin kuin bussi! Hernelaatikon voi sijoittaa viereen, siitä voi sitten napsia suhunsa odotellessa.

  VastaaPoista
 4. Haaveissani on ottaa bussi sinne, mutta ei taida tänä kesänä onnistua. Jos ensi kesänä sitten. Mutta toivottavasti ennättäisimme vielä nähdä ennen lähtöäni (viimein :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voih! Viimeistään ensi kesänä sitten!! Sinä helteisenä kesänä... Synkataan kalenterit vaikka edes lounaan merkkeihin?

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)