3.7.15

Pesulapalvelusta, päivää!

Juu, muistan kyllä hehkuttaneeni äskettäin kuinka lasten lomaillessa toisaalla pyykkiä ei juurikaan kerry. Mutta kertyy sitä sentään sen verran että asiasta yhden Päivityksen voi aina tehdä. Kalsareita kun on tapanani edelleen vaihdella päivittäin, ja paidatkin sen verta hikistyvät fillaroidessa, ettei niillä koko kesää porskuta yhtä soittoa vaihtamati.
 
Koska kaiken yllä kerrotun lisäksi vielä viettää kesää huvilalla, jossa on aivan oma tilansa pyykinkäsittelyyn, niin miksei sitä sitten hehkuttaisi?? Ei kaikilla reppanoilla ole sellaista! Mutta meillä siis tosiaan on, takavajassa sekin.
 
Takavaja, tilaihme, emhialit, ajavakat...
= siskon ja mun salakieltä...
 
Pyykinkäsittelytila ei sijoitu vajan itä- eikä länsisiipeen, koska niissä sijaitsevat varasto- ja wc-tilat (wc oikeastaan pelkällä c:llä, koska water sieltä puuttuu), vaan keskiosaan. Joku saattaisi nähdä asian myös niin että ovea vastapäätä. Siinä kohtaa nimittäin roikkuu pyykkipussukka ja päällä on kyltti jossa kerrotaan pesulan olevan auki 24/7 ja ilmaisen kotiinkuljetuksenkin sisältyvän palveluun. Loistavaa palvelua, vaikka itse sen sanonkin! Erityisnosteen pyykinkäsittelyyn, eli siis kalsonkien pussiin pudottamiseen tuo tuo strassein koristeltu rinsessakruunukoukku, jonka naputin parruun pussia kannattelemaan.
 

 
Suihkuverhon teksti Salle de Bains (joka on muuten paljon helpompi lukea pöntöllä istuen kuin tästä kuvasta) ohjaa kaikki ranskankieliset vieraat huvilallani kylpyhuoneosastolle. Koska itse en ole opiskellut ranskaa, voin hyvin leikkiä etten ymmärrä tekstiä, ja jatkossakin säilyttää puutarha- ja työkalut, poltto- ja raksapuut, potkupallot sekä tyhjiksi hörityt pullot verhon taakse varastoituina. Kuka edes haluaisi kylpeä kaivosta tontin kulmalle tulevassa jääkylmässä vedessä??? Varsinkin kun voi aina juosta mereen jonka laineilla välkkyy aurinko.
 
Silloin kun ei sada.
 
 

 

4 kommenttia:

 1. Todella rinsessallisen hohdokasta pesulatoimintaa! Taisin ehdottaa sitä tikkataulua verhon kohdalle, ei taidakaan toimia? .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mut katos jos verhon vetää sivuun ja taulu onkin takaseinässä? Tulee parempi heittoetäisyys :)

   Poista
 2. :o)
  Ihanan hyväntuulinen Päivitys!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)