2.7.15

Aamu-uinnille?

 

mökissä +17 C
pihalla +13 C
meressä +11 C
 
Lähdetkö kaveriksi aamu-uinnille?
 
 

12 kommenttia:

 1. Anonyymi2/7/15

  Ihana kuva! :D
  Mutta uimaan... ei kiitos, ennen kuin vesi on + 30C ;)

  kaima

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mustakin siinä on ihanaa kesäfiilistä :) Aamu-uinteja on tänä kesänä takana vain yksi, samoin ilta- tai yöuinteja, joksi se eilen meni. Aikas pikaisia pulahduksia olleet toistaiseksi!!

   Poista
 2. Ei nyt huvita aamu-uinti noin kylmässä vedessä. Meidän matalassa järvessä on jo 18 C. Mutta piristävää uintia sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, teidän järvi houkuttelee nyt kyllä Suomenlahtea huomattavasti enemmän! Sielläkö aloittelet aamusi?

   Poista
 3. Meillä järvi 18, mutta aamu-uinnille en ole itseäni saanut, minä joka ennen uin joka aamu jäiden lähdöstä jäiden tuloon! Ehkäpä huomenna ryhdistäydyn. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, korkea aika ryhdistäytyä! Toi ei oo ollenkaan jonnamaista uimattomuutta :). Tänään mä jo uskaltauduin sukeltelemaan meressä alkuillasta auringonpaisteessa. Piristi kyllä vesi edelleen...

   Poista
  2. Aamu-uinti piristi ja virkisti - ja miten ihanaa se olikaan! Olispa jo huominen aamu. 😄 Päivä - ja ilta-uinnit on ihan eri juttuja!

   Poista
 4. Kiitos mutta ei kiitos:)

  VastaaPoista
 5. Juu, ei saa muakaan tuollaisiin lämpötiloihin uimaan! Vilukissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi hyvät hyssykät, nyt ei näytä lainkaan lupaavalta seuran saanti! Onneksi neiti aloittaa mökkeilyn kanssani tänään, niin on ainakin yksi takuuvarma uintiseuralainen tiedossa vesienkin koko ajan lupaavasti lämmetessä.

   Poista
 6. Yes, yes ja yes! Peukkuu sulle! Mä polkaisin jo seiskalta Mörskältä pois, joten aamuÖINEN aamu-uinti jäi taas. Mutta huomenna raukean aamun kunniaksi kyllä uin!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)