keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Melkein lomalla

Lasten lomaillessa kotoa poissa omakin elo tuntuu melkein kuin jo lomalla ololta. Pyykkiä ei kerry vuoreksi saakka, ruokakaupassa ei tarvitse käydä kun voi syödä kodin ja mökin varantoja tyhjiksi, ja nukkumaankin voi mennä milloin lystättää, koskei tarvitse huolehtia kenenkään (muun) riittävistä yöunista. Käytännössä nukkumista tapahtuukin nyt sellaisena aikana, jolloin on liian pimeää puuhata muuta valottomalla Villa Mörskällä ja sitten muutaman tunnin päästä taas liian valoisaa nukkua. Nukun sitten syksyllä taas lisää.

Töihinkin voi fillaroida halki aamukasteisten niittyjen ja pitkin kesäisiä rantoja, aivan siis kuin lomalla retkeilisi. Kellonaika vaan on eri... Kun vielä töissäkin sai viikon vain siivota kaappeja ja komeroita paljon, paljon tyhjemmiksi tulevaan muuttoon jo hyvissä ajoin valmistautuen, on voinut jättää normit duunikuviotkin hyvin kevyelle tasolle. Lisäksi mähän tykkään siivoamisesta ja raivaamisesta kuin hullu puurosta, joten oli onni että siivousviikko osui työajalle! Muuten olisin vielä saattanut tulla sitä lomalta tekemään. Lapsuudessa koulun joulunäytelmässä esittämäni Siiri Siivoushullun rooli tais jäädä vähän päälle...

Mörskällä yksin syöty illallinenkin valmistuu nopsaan koostuen esim. turkinjukusta, ruisleivästä ja vaahtokarkeista. Hyvältä maistuu pihatuolissa ilta-auringosta  samalla nautiskellessa. Unohdin varustaa Villa Mörskän omalla myslisekoituksella, ja koska mitään muuta mysliähän ei voi ajatella herkuttelevansa, keksin iltana eräänä avata omenalastuchipsipussin ja ripotella niitä jukun päälle.


Voin kertoa että ovat tosi hyvä yhdistelmä, todennäköisesti tämän kesän suosikkini ja lämmöllä sitä myös muille suosittelen! Kokeilkaapa ;)
 
 

2 kommenttia:

  1. ei paha . kesästä ja mörskästä pitää nauttia :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)