torstai 6. elokuuta 2015

Kerro, kerro kuvastin...



Petra toi alkukesästä Mörskälle tupaantuliaislahjaksi ah niin tuiki tarpeellisen ja sitäkin kauniimman peilin. Kesämajaeloon hyvin perehtyneenä totesi tietävänsä ettei majoja saa eikä voikaan varustella millään ylimääräisellä / isolla / tarpeettomalla, joten oli valinnut litteän, kevyen ja tarpeellisen. Paperimassakehyksiin upotetun ja taiteilija Kaislakertun ihanalla ruoholaukalla kuvittaman peilin.

Kuvastin ei nyt kerro ken on maassa kaunehin, vaan esittelee naulakkovalikoimallisen mökkimekkojani sekä tänä kesänä tiiviissä käytössä olleita villatakkeja ja fleecejä. Vilahtaa kuvassa sentään myös hellehattu, jota ainakin kerran olen myös päässyt käyttämään viime viikkoina.

Niin, ken on maassa kaunehin?
Riippunee katsojan silmistä.

 

4 kommenttia:

  1. Kiva, että peili tuli käyttöön!
    Ja täytyy antaa pisteet siitä, miten kiitettävästi päivittelet blogia ympäri vuoden :) Kiva näitä juttuja on lukea, vaikka hävettävän vähän tuleekin kommentoitua..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heti käyttöön :) Kiitos pisteistä ja kivasta kommentista <3

      Poista
  2. Harvinaisen kaunis peili, kuin taulu. Tänään oli hellehattupäivä, tosin töissä sitä ei huomannut...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, taitaakin olla taulu johon on upotettu peili. Mulla oli tänään pyöräilykypäräpäivä niin aamun tihkussa kuin iltapäivän helteessä. Rannalle asti päästessä merituuli olikin jo koleutunut niin ettei hellehatulle tänäänkään ollut käyttöä. Mutta oli sentään lämpöä riittävästi ja syy mennä rannalla makoilemaan :)

      Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)