24.10.15

Uj-juj-jui

Ihan piti vaan piipahtaa hakemassa vetskari laukkuompelukseen, mutta eihän se käynti miksikään piipahdukseksi jäänyt. Ei enää siltä sekunnilta kun äkkäsin kangaskaupan myyjätkin innolla penkomassa palalaaria!! Oli tullut juuri täydennyskuorma puotiin, ja ekaa kertaa osuin täsmäajoituksella paikalle.

Kyllä painoi kassi poislähteissä paljon enemmän kuin vetskarillisen! Reilut pari kiloa enemmän... Mutta samalla päivittyi kovin vähäinen kangasvarastoni ihanilla väreillä ja kivoilla kuosilla. Palloa ja tähteä, ripaus kullanhohteista eksotiikkaa, siinä tuoreimmat hankinnat. Eikä yksikään niistä tiettynä tarpeena vielä yhtikäs mihinkään, vaan ihanana ex tempore -humputteluna hyllylle hilloutumaan.Uj-juj-jui, kyllä nää ovat niin namuja!
Alan ymmärtää keräilijöitä...

14 kommenttia:

 1. Jännityksellä odotan, että mitä noista kätevä emäntä keksii???

  VastaaPoista
 2. Hyväksyvää hyminää kuuluu mun suusta, eihän ihmisellä voi olla liikaa kankaita. Täytyyhän sitä olla mistä ottaa kun inspis iskee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No täytyy, ehdottomasti! Kiitos hyväksyvästä hyminästä :)

   Poista
 3. Aivan ihania! Minulla on tuota oranssipilkkua ja sinistä Tammiston palalaarista. Satuin myös oikeaolla hetkellä! Kaikki muutkin kankaasi ovat oikeita namupaloja. Niinku tuo vihertävä, jossa on noita maaliroiskeita. Kai sinä sen vetskarinkin muistit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa että löytyy samoja kankaita, hauska nähdä aikanaan mitä erilaista niistä kehittelemmekään :) Tai samanlaista kimpassa ommellen!?!

   Muistin, muistin. Vetskari on jo kiinniommeltuna laukun päällihärpäkkeessä eli laukkukin meeeeelkein valmiina.

   Poista
 4. Kankaita ei kyllä voi olla kaapissa liikaa. Jos inspiraatio iskee niin mitä teet;) jos lähdet kauppaan hakemaan niin johan voit eksyä ostamaan taas jotain ihan muuta kuin tarvitsemaasi kangasta. Näkisit mun ja monen muun varastot:) Keräile vaan kankaita siinä komppaan sinua!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu hyvä vältellä heräteostoksia ja ostaa muuten vaan varastoon ;)

   Poista
 5. Kauniita kankaita kuosiltaan. Itsekkin pitäisi päivittää kangasvarastoa !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On se niin ihanaa puuhaa että ehkä pitäisi ;)

   Poista
 6. Oih! Mitä ihanuuksia oletkaan löytänyt ja silloin pitää ostaa, kun näin sopivasti oikeaan aikaan satuit paikalle.

  VastaaPoista
 7. Loistava ajoitus! Pakkohan nuo on ollut mukaan ottaa, koska eihän noita olisi saattanut enää seuraavalla vetoketjun ostosreissulla enää olla. Kone vain laulamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei voinut jättää puotiin odottamaan seuraavaa tarvetta, ei kertakaikkiaan! Tänään pääsee eka kangas leikkurin terän alle :)

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)