28.2.16

mm

Tuli pakottava halu Marlen ihanan työn innoittamana ommella ympyröitä Marimekon kankaasta. Eli siis matkia häntä... anteeksi!!! Ajattelethan sen niin että suuri fani yrittää ommella suuren taiteilijan inspiroimana..?

Koska oma marikangasvarasto oli huvennut vuosien saatossa kovin vähiin, enkä hetken harkinnasta huolimatta raaskinut uhrata pöytäliinoja tilkkuilun alttarille, panin tilkkuterapialaisille Facebookissa pyynnön lahjoittaa tai vaihtaa pieniä tilkkuja työhöni. Lahjoituksia sateli niin runsaasti, että aivan häkellyin ja alkuperäinen ajatus niillä toteutettavasta työstä laajeni ja tuplaantui sekä sen jälkeen vielä poiki uusia työsuunnitelmia, jihaa!


Tässä jo sinänsä sangen herkullisessa kuvassa ei ole läheskään kaikki saamani tilkut edustettuina, valkoisia ja sinisiä monine sävyineen ja kuoseineen löytyy aikanaan lisää toisaalta, beigetkin ovat hyvin vähäisellä edustuksella tässä kuvassa, toisin kuin tuoreeltaan kertyneessä tilkkupinossa.

Tähän värikimaraan keräsin tällä hetkelle itselle kaikkein mieleisimmät sävyt (pl. tuo yksi violetti Kaustinen), eli siis sävyt joita löytyy nyt kotoakin sisustuksesta, tästä kun on tarkoitus ompeloitua osa sitä. Sohva saanee kevään mittaan pari uutta, isoa tyynyä. You'll see!

Näin ihanan lahjoituksen jälkeen ei voi kyllä muuta taas huokailla kuin että ompelevat ystävät ovat varsinainen taivaanlahja, kiitos teille ihanille ja armaille pelastaville enkeleille :)

6 kommenttia:

 1. Onpa ihania Maripyörylöitä, tulossa kiva työ:)

  VastaaPoista
 2. Että ihan fani! No joo. Olen nyt tartuttanut sinuun taudin, onneksi ei paha tauti kuitenkaan. Tarvittaessa voin auttaa ompeluksessa, ikäänkuin antaa takaisin sen avun, minkä sinulta omiin ympyröihin sain. Fiksuna valitsi huusholliin sopivat värit. Minä en, mutta tarvittaessa voin matkia sinua ja valita värit paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennemmin innon kuin taudin. Tauti ois ollut ehkä parempi, olisin saattanut silloin malttaa harsia ja käsinommella, kun nyt olen silittänyt ja siksakannut ja voin kertoa lopputuloksesta tulevan hyvin erilaisia kuin sun tasaiset ympyrät!! Kunhan into laantuu ja tauti voimistuu, niin taidan löytää mut harsimasta ja ehkä jopa pykäpistoilemasta..? Tervetuloa vaan silloin kehiin ;)

   Poista
 3. Tuo onkin kiva malli, tekisi tosiaan minunkin mieli matkia :) isot ympyrätyynyt kuulostaa hyvältä ajatukselta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli hauskaa tehdä niin monenlaisista ja erivärisistä kankaista työ! Jään jo odottelemaan mitä upeaa loihditkaan ympyröistä ;)

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)