17.6.16

Rakkaus on rajatonta

Mitään muuta ei todellakaan noussut aatoksiin ihmetellessäni ostoskorini sisältöä. Yhdistelmä minä, vannoutunut makkaraninhoaja ja nakkeihin sormellakaan koskematon immeinen ja kori puolillaan lörssejä!!


Mitäpä sitä ei äitee kuitenkin tekisi rakkaan lapsensa pyynnöstä? Täysi-ikääntymisbileissä kavereiden kanssa kun kuulemma grillataan, ja vain ja ainoastaan lihamakkaraa. Salaatin sentään saan askarrella lisukkeeksi.

Ihan pakko oli napata krysanteemi koriin tasapainottamaan tätä käteeni muuten täysin sopimatonta kantamusta. Herkkua viikonloppua, ystävät hyvät! Makkaralla tai makkaratta...

 

6 kommenttia:

 1. Ainakin pari kertaa kesässä on saatava grillimakkaraa! Kokeiltiin raakamakkaraa ja kylmää olutta. Hyvä setti oli. Toivotan hauskoja bileitä tulevalle aikuiselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niitä toivon minäkin hälle :) Mä syön perinteisesti yhden makkaran kesässä, ja yleensä se osuu juhanuksen hujakoille. Tänä vuonna otin varaslähdön ja nautin sen jo viime viikonloppuna naapurien extempore pystyyn polkaisemissa pidoissa. Hyvin maistui herkkujen lisukkeiden, juomien ja seuran kanssa!

   Poista
 2. Saunamakkara saunan lämmössä tunnin puolitoista lämmenneenä (Tapolan Savulenkki) Kotisinapin kera kuuluu mökkirituaaleihin ja kerran tai kaksi kesässä raaka-makkarat grillattuna, siinäpä ne mun myös vähäiset makkaraherkuttelut!

  VastaaPoista
 3. Joko nyt? Onko siitä jo 18 vuotta...?

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)