27.7.16

Heinäkuussa


Heinäkuussa on tehty pikkurikiriikkisen töitä, sekin vähä sitten vielä melko lailla karnevaalihengessä. Onkin enimmäkseen lomailtu ja olla möllötelty. Sen lomassa kyllä sitten myös ylitetty itsemme ja pelkomme kiipeilemällä kädet helliksi korkealle puiden latvustoihin.
 
  
 
Lomalla on sukkuloitu sukuloimaan ja lapsuusmaisemiin nostalgioimaan, sekä laivailtu ulkomaille saakka tyttöjen kesken kauneushoitautumaan sekä ihastelemaan eteläisemmän Euroopan värikylläisyyttä.
 
 
 
 
 
On noustu aamuisin pirteinä raikkaassa mökki-ilmastossa hyvin nukuttujen öiden jälkeen nauttimaan paahteisella terassilla kuumasta kahvista ja tulevasta päivästä. On oltu tyytyväisiä vaikka aamun lehti onkin eilinen, sillä uutiset ovat joka tapauksessa olleet jo kerran luetut kiinnostavimpien otsikoiden osalta, ja pääasia lehdessä on ollut sen ihana rapina. Onpahan patsasteltu itsekin isosti valtakunnan pääuutislehden sivuilla Mörskän grilliä sytyttelemässä :)
 
 
 
On nautittu herkullisia aterioita isoilla porukoilla ystävien ja sukulaisten kesken, silloin tällöin ihan kahden keskenkin ja useasti myös sinkkuillen.
 
 

 
 On ilakoitu innokkaasta grillimestarista ja hankittu omin avuin lisää apetta grillattavaksi.
 
 
 
 On päiväpötkitty ja tupluuriteltu niin tuvassa kuin pihamaalla.
 
 
 
On mussutettu kaupunginkuuluja Maijan munkkeja, s'moreseja ja muita herkkuja niin että navat raikaa. Kerrankin ei ole ongelmaa mitä pukea aamulla päälle, sillä puetaan just se mikä mahtuu!
 
 
On syöty, nautittu ja tiskattu, joka sekin puuha on mökillä nautinto.
 
 
Vastapainoksi on myös rampattu pitkin hoodeja Pokemoneja metsästäen, fillaroitu peffat punaisiksi ja käsivarret ruskeiksi sekä uida molskuteltu lämpimässä meressä sydämen kyllyydestä kun kerrankin tarkenee ;)
 
 
  
 
On tasapainotettu uhkaavaa ylikuntoa palauttavilla juomilla ja makeilla kikatuksilla. Koettu sittemmin myös jo lähes riippuvuuteen viittaavaa kaipuuta kumpaankin ;)
 
 
On nuuhkittu kukkia, ja päätetty muuttaa ruskea kiikkustuoli harmaaksi öljyllä. On koettu erittäin vahvan yökasteen vaikutus niin tuoksuttavasti lavendeliin kuin viiruttavasti tuoreeseen öljypintaan. Nyt odotellaan kuinka monessa päivässä purkin lupaama 24 h kuivumisaika täyttyy. Vai täyttyykö..?
 
 
Marjassakin on käväisty juuri omaksi iloksi, muttei yhtään sen enempää. On tajuttu että entinen iso marjastusinto on entinen into, ja tutustuttu marjatkotiin.com -palveluun. Kukin taaplatkoon tyylillään, pääasia että pakastin täyttyy ;)
 
 
Lomalla on rampattu kirjastossa aivan yhtä tiiviiseen tahtiin kuin muinakin aikoina, nyt vain lukutahti on ollut entistä nopeampi. On luettu niin monta kirjaa ettei edes muista kuinka monta, ja kirjojen tapahtumat tai henkilöt alkavat päässä jo vallan sekoittua. On luettu samaan aikaan useampaakin kirjaa, kun töissä on ollut aikaa lukea asiaa, kotona ja mökillä vähän asiaa ja enemmän hömppää. Viihdyttäviä kaikki tyynni!
 
 
On istuttu useampi ilta lämpimällä rantahietikolla nauttimassa ilta-auringosta ja muksujen iloisista äänistä. On vietetty toistaiseksi kesän lämpimin ilta aivan rantavedessä villapeittoa virkkaillen... Se puuha alkulämmittelynä onkin sopinut sitten porhaltaa telttasaunan kipakoiden löylyjen kautta mereen iltauintipolskuttelemaan.
 
 On taas muistettu kesän vaan olevan ihmisen parasta aikaa <3

 

14 kommenttia:

 1. Parikin kertaa olen jo ihmetellyt miksi täältä ei kuulu mitään mutta onneksi selitystä löytyy jos jonkinlaista ja mukavavalta kuulostavaa sellaista:) Kivoja juttujasi on mukava lueskella ja kuvat täydentävät tarinan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lomalla on ollut blogikin, kyllä vaan :) Kiitos kivasta palautteesta, innostaa taas rustailua jatkamaan!

   Poista
 2. Minäkin kaipailin juuri, mutta hyvä se on blogikin pitää lomalla silloin, kun itsekin lomailee:)
  Kaikkea kivaa ja ja juurikin lomaillen on kesää vietetty, kivasti ja rennosti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kun tuntuu kivalta lukea olleensa kaivattu :) Kivaa ja rentoa kesänjatkettakin sinulle!

   Poista
 3. Ihana kesä on teillä ollut ja sellaisena jatkukoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä niin ja näin toivotaan, sinulle myös aurinkoisen leppoisia kesäpäiviä!

   Poista
 4. Tuo sänky on ihan yhtä houkutteleva kuin ennenkin. Ihan se kutsuu loikoilemaan ja lukemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä niin, tervetuloa päiväpötköille Kinsellan kanssa :)

   Poista
 5. Kesäsi vaikuttaa olleen juuri sellainen kuin sen kuuluukin olla :)

  VastaaPoista
 6. Ihana kesä! En muistanutkaan, miten merellisen huikea peitto Mörskän sängyllä on ja tuollainen määrä tyynyjä houkuttaisi hieman tyynysotimaan... taivaallisia herkkuja ja viileän näköisiä juomia, tarvitseeko sitä ihminen muuta lomallaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ollut ja onneksi jatkuu vaan! Sun pitänee fillaroida tänne muistia virkistelemään ja kukaties tyynysotimaankin :D. Kaikki lomatarpeellinen tosiaan kuvattu ja kuvat julkaistu...

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)