7.11.16

Lumi tuli

 
Lumi tuli ja toi mattimyöhäiselle tullessaan vapautuksen viikonlopuksi suunnitellusta haravoinnista. Myöhässä olin, ou jee! Kevällä niitä kuivia lehtiä onkin paljon hauskampaa haravoida...
 
Nyt otin aurinkoisesta Pyhäinpäivästä ilon irti kävelemällä mökille (juu, harva meistä moiseen pystyy, mutta olen yksi heistä ;)) ihan vain ihailemaan puhdasta valkoisuutta.
 
 
Ohuen lumipeitteen olivat päällensä saaneet niin ruosteinen ankkuri kuin tuumailupenkki.
 
 
Osattomaksi eivät olleet jääneet kuisti ja kalliokaan, joilla risteili pupujussien ja pienten jyrsijöiden tepsuttelujälkiä sinne tänne, aivan kuin nekin olisivat menneet uudesta lumesta aivan pyörälle päästään.
 
 
Tällä residenssillä ei lumilapiota tarvitse kaivaa esille. Ei sellaista siellä edes ole. Saa sataa ja peittää lumi kaiken alleen, kevätaurinko sitten sen sulattelee pois ennen kuin palaan tiluksille haravaa heiluttelemaan. Siinä välissä kahlailen muutamana aurinkoisena viikonloppuna hangen poikki pihapiiriä kuikuilemaan ja jääkukkia taas ihailemaan.
 
 
 
Vielä olivat nuo talviset lempikukkaseni kovin heiveröisiä, mutta ovatpahan kuitenkin tulevan talven ensimmäiset <3
 
 
 

4 kommenttia:

 1. Minusta tämä lumi on jotenkin hassua! Nyt on vasta marraskuu ja alkupuoli siitä. Ihanasti lumi tuo valoisuutta, joten paljon parempi kuin musta maa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan samaa mieltä olen ihan joka kohtaan! Äsken hurjassa pyryssä hytisin kotiin, mutta silti pitää ajatella että nautitaan nyt kun on, on tää niin paljon kivempaa kuin vesisade marraskuussa :)

   Poista
 2. Onnellinen kun voit kävellä mökillesi. Talven tulo näin aikaisin on ylättävää, mutta oikeastaa iha kivaa.

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)