27.4.17

Huhtikuu

Miksei huhtikuu voi tänä vuonna kestää koko vuotta?!?


Joulupukilta poikakalenterin lahjaksi saanut kun ei sattuneesta syystä millään malttaisi kääntää sivua Norssin abipoikien taidepläjäyksestä ;). No, tuttuja sieltä tulee kyllä vastaan jatkossakin.

Osaan heistä olen tutustunut  jo kurahousuisina, joten nyt joudun kuvien myötä asennoitumaan aivan uusiksi... Samalla tajuan useiden vuosien totta vie kuluneen!!!

Näissä tunnelmissa toivottelen hilpeää tuota pikaa tulevaa Valborgia meistä itse kullekin! Ilmeisen vähälumista sellaista...

11 kommenttia:

 1. Sanoppa muuta! Hyvää työn juhlaa:))))

  VastaaPoista
 2. Voihan kalenteripojan kuvan teipata vaikka kaapin oveen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi toki. Tai sitten käyttää kalenterina monta vuotta koska olen vieraantunut paperikalenterista siinä määrin etten huomaisi heittoa päivissä 😂

   Poista
 3. No jopas jotakin! Ihmettelinkin otsikon perusteella miksi kummassa tämä sään puolesta hyinen huhtikuu pitäisi vielä jatkua?!? Hauskaa ja kuplivaa Vappendaalia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, ei teille ole tällaista kulkeutunut..?

   Poista
  2. Ei ole kulkeutunut enkä ole edes kuullut moisesta kalenterista.

   Poista
 4. Tuossa kyllä pää vinksahtaisi. Miten sitä suhtautuisi lapsiin, jotka ovatkin yhtä äkkiä raamikkaita ja vähemmän lapsia? Mutta kivan lahjan olet saanut.

  Hyvää vappua! Teillä siellä Helsingissä onkin kunnon hulinat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä siellä melkoinen humahdus kävi kun kalenteria ekaa kertaa selailin ja sittemmin kun kuukausia vaihtelen :)

   Kiitos! Meidän vappu Helsingissä sujui onneksi paljon rauhallisemmissa merkeissä kuin entisillä kotikulmillamme. Niin tylsää huliganismia nyt osui tähän juhlaan :(. Aurinko onneksi helli Vappupäivänä, joten Kaivarissa pääsi edelleen hilpeään vapputunnelmaan.

   Poista
 5. Ajan kulu on kyllä huimaa, ei sitä tajua millään. Juuri viime viikolla sanoin hammaslääkärilleni, että vastahan minä täällä kävin, mutta siitä oli kuitenkin vuosi ja kaksi päivää aikaa. Minäkin hämmästellen katson aikuisia lapsiani ja ihmettelen, miten aikuisia he ovat. Ja kohta pyörähtää seuraava sukupolvi näyttämölle, esikoiseni tuli toista kertaa isäksi neljä tuntia sitten. Toivotuksesi vapun vähälumisuudesta ei mennyt ihan kohdalleen, meillä sitä tuli varsin roimasti. Hauskaa vapunpäivää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, onnea tuplamummille! Ei tainnut lumisadekaan sitten pahasti haitata noin iloisten vappu-uutisten lomassa?

   Ajankulun huomaan itse hammaslääkärissä ja muissa vastaavissa paikoissa, joissa se palveluaan tarjoava asiantuntija on jollei puolet, niin ainakin vuosikausia mua nuorempi :D

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)