14.11.16

Varaslähtöä ottamassa

Kaivoimme eilen naapurin kanssa laatikkokaupalla joulukoristeita kellarikomeroistamme ja raahasimme ne kotitalon ullakolle, jonne sisustustiimi juuri viimeistelee kerhotilaa kaikkien talon asukkaiden iloksi. Loppuviikosta vietämme siellä tuparit pikkujouluhengessä, ja me kaksi jouluhullua pääsimme päästämään mopot käsistä jo tässä vaiheessa vuotta :)

Riemulla ei juuri ollut rajaa kootessamme ja koristellessamme kuusta, kasatessamme enkelikelloja, kaivaessamme laatikoiden uumenista kynttelikköjä ja valosarjoja, ja ripotellessamme olkipukkeja ja pehmopossuja pitkin poikin tilaa. Vähemmästäkin saa jouluisen mielen ja juhlaolon, ihanaa ihanaa!

Muutenkin koko viikonloppu meni melkoisen jouluisasti työpaikan joulunalusjuhlaa juhlien, kattosaunabiletys omien ystävien kanssa korkaten ja jouluisiakin herkkuja mussutellen sekä Finlandia-voittanutta kuvausta mm. joulunvietosta ulkosaariston pappilassa lukiessa. Kirja nenän edessä, pää sohvatyynyssä ja käsi suklaiden ulottuvilla = aivan välipäiväpuuhat mulla jo käynnissä...

Muutama räpsy piti kerhotilasta hämärässä juhlavalaistuksessa tietenkin ottaa, ja niistä näin pakkasaamun kunniaksi yksi julkaistakin, sillä niin tuo jääkiteet, värikkäät sellaiset... mieleeni nämä Ilves-tölkkiin tuuppaamani valot heijastuksineen.


Valoa viikkoon, ystävät hyvät!
 
 


10 kommenttia:

 1. Näen sieluni silmin (onkohan sielulla oikeasti silmiä?) upean ja jouluisen ullakkonne, varmasti upea! Muistelen kaiholla päiväkotityövuosiani, jolloin joulua alettiin rakentaa jo hyvissä ajoin, ja mm. pihan muumitalo sai jouluisen asustuksen, jota oli kiva lasten kanssa kurkkia pikkuikkunoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vain kuvitella sen pieneten ja isompienkin ihmisten ilon muumitalon ikkunoista kurkkiessa ulkoilun lomassa!

   Luulen että kotiimmekin laskeutuu joulu aika pian neidin tajutessa että koristeitamme on jo otettu esille ja kuusikin pystytetty. Hänkun ehdotteli jo syyskuussa sen kokoamista...

   Poista
 2. Kuin myös, varaslähtö otettu. :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, tuparit naapuruston kanssa. Kuulostaa kivoilta naapureilta. Ja varmasti mahtavannäköinen ullakko. Saammeko nähdä kuvia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä! Useimmat ihan huippuja :). Kuvia kukaties ajansaatossa enemmänkin, muttei ehkä sentään noista juhlista. Seuraavat omat saunakekkerit parin vkon päästä, joten jospa vaikka silloin..? Viime viikonloppuna kävimme heittelemässä terassilla lumienkeleitä ja naureskelimme että siitäkin touhusta olisi pitänyt kuvia räpsiä ja ladata ryhmän Fb-sivulle. Or not :D

   Poista
  2. Mahtavaa, jos panet kuvia saunakekkereistä. Melkein kuin olisin mukana. ;)

   Poista
  3. No, sitäkin taas joskus varmasti tälläkin kattosaunalla ;)

   Poista
 4. Ihana idea tuo yhteinen tila! Hillotut valot ovat kauniit ja kivasti heijastuu pöydästäkin. Iloista joulumeininkiä ja avajaishuumaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hillotut valot, ihana termi!! Kiitos, illan juhlahumua jo innolla odotellen :)

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)