26.7.17

Paksu mato

Juuri kun olen hehkuttanut kesäaamujen heräilyjen ihanuutta, niin hain sitten muutosta siihenkin. Kaivoin kellarin makuupussivalikoimasta mieleisimmän pussin testaukseen, ja lapsi nappasi kuvan lattialla pötköttävästä paksusta madosta, aliaasta rakkaasta äidistään. Kuvanotosta tosin ei meinannut tulla mitään lapsukaisen nauraessa vedet silmissä että "Äiti, ootko sä ihan varma että haluat nukkua tossa??"


Vähän arvelutti asia, tai lähinnä jalkatila itseäkin, toisaalta tieto siitä että tulevassa lomakohteessa on hotelli vain yhden päivän etapin päätteeksi odottamassa pani vetämään vetskarin kiinni ylös saakka, ja toteamaan että hyvin mahtuu vielä käsiäkin liikuttelemaan. Asiat siis oikein hyvällä mallilla!!

Pussi rinkkaan, rinkka selkään ja eikun menoksi!
Se on moro!

6 kommenttia:

 1. Moro sitten vaan. Toivottavasti löytyy pehmeä makuualusta, jolle laskeudut tuossa pussissa yölevlolle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, löytyi useampikin hyvä punkka matkanvarrelta, ja välillä nukutti lähes kellon ympäri mut sit toisinaan valvoi yli kellon ympäri.

   Poista
 2. Hui, kun luin otsikon, mietin, pystynkö matokammoisena edes katsomaan kuvia. Onneksi se oli erilainen mato kuin odotin =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, muistan meidän hitaat ja pitkät sateenjälkeiset koulumatkat tuoreella asfaltilla siksakkia kulkien 😂

   Poista
 3. Vesi kielellä odotan selvitystä miten pussi palveli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pussi palveli erinomaisesti pienen siedätyshoidon jälkeen! Ekana yönä piti pitää kumpikin jalka vielä pussista ulkona, tokana enää toinen ja kolmantena pystyin jo pussittamaan itseni kokonaan 😆

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)