keskiviikko 3. heinäkuuta 2019

Melkein kuin kaksi marjaa

Tai veljekset kuin ilvekset, tai... help, mitäs näitä vastaavia sanontoja nyt olikaan?? Kevään viimeisillä tilkkuterapiakerroilla aloitettu, ja laneissa loppuunsaatettu toinen kynätyyny on nyt lahjoitettu saajalleen. Tämän tyynyn kynät muodostuvat kukin kolmen sijasta vain yhdestä, kuviollisesta kankaasta. Näillä kynillä voi siis piirrellä punaisia ruutuja, oransseja palloja, kultaisia tähtiä, jne... Yhden kankaan käyttö kolmen sijaan myös nopeutti melkoisesti tätä ompelusta vs. ensimmäinen kynätyyny.


Ensimmäisen tyynyn takapuolesta ompelin riemunkirjavan tilkkutäkin. Toisenkin tyynyn taustaan riitti kyllä väriä etuosan kynäkankaista, mutta hillitty musta vie pinta-alassa voiton väriraidoista. Jättimäisen punaisen napin ompelin lenksulla sulkemaan tyynyn, jonka sisään pujotin unityynykokoa olevan 50*60-senttisen, pullean tyynyn.



Hetkeksi pääsivät tyynyt Ykkönen ja Kakkonen poseeraamaan soffalle vierekkäin, kunnes nappasin toisen niistä kainalooni, kipitin bussille ja kannoin sen omalle sohvalleen. 



Vasta jälkikäteen kuvasta huomasin tuoreemman tyynyn kynien olleen selvästi vähemmällä käytöllä, koska ovat pääsääntöisesti pidempiä. Hassua miten periaatteessa samaa mallia toistaessa lopputuloksista sama tekijä saakin ihan eri versiot aikaiseksi :D. Käykö teillä koskaan niin..?


9 kommenttia:

  1. Hienoja töitä olet taas saanut aikaiseksi. Nuo tyynyt ovat todella somat, maistuis mullekin. Tai siis sopisivat. En ole vielä kovin monta tyynyä syönyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh ja kiitos kehuista! En kyllä uskalla suositellakaan maistamaan ;)

      Poista
  2. Ainakin ruokaa laittaessa käy juuri noin ;) maku muuttuu vaikka resepti (no niitä kyllä vain vilastaan) on sama!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta joo! Ne nopeat vilkaisut kyllä yhdessä ruokakaapin kulloisenkin sisällön kanssa vaikuttavat siihen loppuulokseen melkoisesti 😆

      Poista
  3. Komeat veljekset. Yksikankaiset näyttävät jotenkin muhkeammilta kyniltä : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerroin lahjan saajalle että Kakkonen on mieleisempi versio kuin Ykkönen; kynät ovat tosiaan muhkeampia ja kauniimpia ilman "kulmia".

      Poista
  4. Molemmat ovat kyllä yhtä kivoja!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Väri-iloa on kummassakin reippaasti ja kiva oli niitä väsäillä!

      Poista
    2. Ihanat tyynyt <3

      Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)