tiistai 27. elokuuta 2019

Niin nättiä

En ole erityisemmin krysanteemien, puutarhurien tuhahtaen lausumien kryssien, fani, mutta joku juttu sai mut kantamaan pari pallokrysanteemia kotiin maitokaupasta. Nakkasin kukat taloyhtiön kierrätyshyllystä haalimiini ruukkuihin ja kuskasin ulko-oven edustalle piristämään etupihaamme. Kyllä nyt on mukavaa lapata aamuin illoin ovesta sisään ja ulos, kun on niin nättiä!




Investointi kustansi mulle reilun kympin, mutta on tullut korkojen kanssa takaisin iloisten naapurien kehuessa kukkia ja kiitellessä puutarhuria. Naureskellen olen kysellyt miten ovatkaan arvanneet kuka kukkien takana on. Vastauksiksi on tullut niin ihanan hykerryttäviä kommentteja, että aion säilöä ne kaikki mieleeni, ja kaivaa esiin pimeinä tai muuten synkkinä päivinä <3



4 kommenttia:

  1. Kun piristät toisia niin saat sen moninkertaisena takaisin:) Kiva juttu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, ilo ja onni kertautuvat ihanasti :)

      Poista
  2. Ihana tuo viimeinen lauseesi <3 Kryssarit on kyllä siitä kiitollisia etteivät hätkähdä vaikka mittari yöllä kävisi pakkasella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ihanalta on tuntunutkin, ja sen tietää että niille piristäville asioille on aina tarvetta ennemmin tai myöhemmin! Kryssat on sitkeitä sissejä :)

      Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)