tiistai 26. marraskuuta 2019

Kauppalappu

Kilpaurheilevan teinin rustaama kauppalappu jääkaapin ovessa hymyilytti ja huolestutti. Takana 15 vuotta terveellistä kotiruokaa, pari vuotta köksäntunteja ja valmentajan vinkit vielä takataskussa. Lopputuloksena tämä:


Mikä meni pieleen??? No, välttämättä ei juuri mikään... Kuvassa pilkistävät nakkivarpaat ovat venyneet täyttämään kengän koon 43, lapsi kasvanut pituudessa äitinsä ohi jo noin 10-vuotiaana, vuosikausiin ei ole sairastanut päivääkään ja koulustakin kuuluu lähinnä vain hyviä uutisia. Mutta silti, oikeesti hei!!

Ehkä hän onkin vain keksinyt jälleen uuden keinon
testata maminsa huumorintajua..?




4 kommenttia:

  1. Välillä pitää syödä muuta kuin terveellistä. Poika kertoi ruokavaliostaan collegessa, kokkaa joka päivä itse sapuskansa. On kurinalaista ja terveellistä, ihan kateeksi käy. Sitten hän totesi, että täällä kotona käydessä voi syödä epäterveellisemmin. Hmm... siis onko meillä epäterveellistä ruokaa... ja jos on, niin mistä se on tullut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, näinhän se menee! Poika kenties ajatteli kommentin kohteliaisuutena leppoisiin kotioloihin liittyen, ja jokainen äiti jäisi miettimään komentin toistakin puolta :). Taitaa meidänkin junnun kirjaama ostoslista olla melkoinen yritys irrotella...

      Poista
  2. Aivan samaa välillä pohdin ja sitten tyypit väsää täällä minun töissä ollessa salaatteja ;) että kyllä niistä vain kasvaa fiksuja <3 Mukavaa viikonvaihdetta ja alkavaa joulukuuta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että löytyy teitä muitakin vastaavaa kokevia! Fiksuja ovat ja fiksummiksi tulevat päivä päivältä <3 Kiitos, sulle myös ja ah, joulukuu!!!

      Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)