perjantai 13. joulukuuta 2019

Yöllä satoi lunta

Viritin kuun vaihteessa taas Onni-tontun ovensuun rappukäytäväämme. Harvase päivä hymyilyttää katsellessa kuinka on pienet naapurit käyneet sisustamassa "pihamaata" uusiksi. Mutta jos Onni yllättää saapumisellaan heidät joulusta toiseen, niin kyllä onnistui minutkin yllättämään joku hauskoista naapureista, joka oli nähnyt yön aikana vaivan murentaa styroxia ja sadettaa aamuksi rakeita tanhualle.


Kollegoille  yllärilumisateesta aamulla kertoillessa kuulin kommentointia siitä kuinka siivooja kiittää. Ehkä, ehkä ei. Taitaa häntäkin hymyilyttää? Eihän tuo ole rikkonut ulko-oven edestä pihakukkaruukkujanikaan, vaikka joutuu nekin väistämään kiveystä harjaillessaan.

Hoh hoijaan sijaan valitsen mieluummin Ho-hon❣️


4 kommenttia:

  1. Ihana Onnin kotiovi ja pihamaa! Eihän tuota voi hymyilemättä ohittaa.

    VastaaPoista
  2. Kiva kun saa olla rauhassa tuomassa iloa. Meidän rapusta hävisi minikuusi ja joulun jälkeen se palautettiin paikalleen ihan lytyssä. Jonkun joulumieli oli hukassa :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kurjuuden kurjuus! Uskomatonta että jollain oli pokkaa palauttaa kuusenne :( Meillä tosiaan vain rapun pienet asukit siirtelevät kampsuja ja vanhempansa sitten korjailevat jälkiä :). Taloyhtiön pikkujoulut vietettiin tänä vuonna niin "hurjasti" että meidän jo kertaalleen koottu + koristeltu + toiseen rappuun raahattu kuusi hajosi juhlien tuoksinassa, ja pääsimme kokoamaan + koristelemaan kuusen kahdesti tämän joulun alla. Kyllä siinäkin puuhassa sai hetken hakea joulumieltä, mutta nyt se on vain huvittava muisto.

      Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)