keskiviikko 21. joulukuuta 2022

Makeat Nuoskat

Mitä lahjaksi nuorille, joilla on jo aivan kaikkea? Siinä pulmaa pohdittavaksi niin äidille kuin nyt tän postauksen osalta tädille ja kummitädillekin. Yksi kummilapsista asuu Keski-Euroopassa, joten Postin hinnoittelu on opettanut lähettämään hälle littania paketteja, kuten kirjoja + yöpaitoja + pussukoita yms. Tänä vuonna lämmikkeitä.

Hurahdettuani alkuvuodesta kirjoneulontaan, iski kaipuu siihen puuhan taas alkutalven lumisateiden myötä. Siis silloin kuin kaivoin taas omat ihanat kirjoneulelapaseni aktiiviseen käyttöön.

Yhdet täti- ja kummitätilahjukset hoidin neulomalla pojille lapaset käyttämälläni rakkaudellahennan Nuoska-mallilla, ja täyttämällä lapaset suklaakonvehdeilla. Niin lämpöä kuin energiaa siis heidän jouluihinsa <3 

Kummityttö sai energiakriisin keskellä olevaan kotitaloonsa harmaa-vihreäsävyisten lapasten lisäksi myös ihanan paksut, kirjavat ja suomalaiset Pilkkoset-sukat varpaitaan lämmittämään.
Hauskan erilaiselta näyttää sama malli riippuen värityksestä, ja siitä onko kuvio neulottu yhdellä vai kahdella langalla. Kuvissa on myös selkeästi nähtävissä mikä ero on (vielä kuvanottohetkellä) höyryttämättömälllä ja höyrytetyllä neuleella. Jatkossa yritän muistaa napsia kuvat vasta höyrytyksen jälkeen!

Lämmintä joulunaikaa teille kaikille <3





2 kommenttia:

  1. Anonyymi2/1/23

    Lapaset on aina hyvä lahja ja sopii tytöille ja pojille! Hyvää uutta vuotta! T. Saija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, sinulle myös! Tuntuvat tosiaan olevan, yksi saajista oli kuulemma oikein metsästänyt sellaisia joulun alla, joten lahja olikin tietämättäni aivan täsmätoivelahja :)

      Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)