maanantai 19. joulukuuta 2022

Vinkurat kuuset

Oman tämän vuoden joulutyynyn lisäksi ompelin "pukinkonttiin", tai noh ainakin siis joululahjoiksi kolme hieman pienempää, yhden 35*35 ja kaksi 40*40 -senttistä tyynyä. Niissä kankaidenasettelu ja värimaailma oli vastaava kuin omassani, vain keskustan kuusissa eroa. Pieniin tyynyihin ompeloitui kolmen kuusen sijaan vain yksi kuusi paper piecingiä rennommalla työstöllä.


Nämä Vinkura-kuusi -tyynyt syntyivät ompelemalla 2 erikuosista kuusi-blokkia, leikkelemällä ne miten sattuu eli aivan vapaasti vinottain, ja sitten yhdistelemällä vuoron perään kuosit aiempia vähän korkeammaksi kuuseksi. Simple as that, paitsi ettei kyllä aina sitä ollutkaan blokin lähtiessä mun käsissä mystisesti kaartumaan toiseen reunaan. Siinä sitä sitten pääsi purkamaan ja uusimaan tätäkin nerokkaan yksinkertaista mallia...

Täytetyt tyynyt pakkasin hauskoihin lahjakasseihin ja jakelin ne joululounaan ja muiden ihanien jouluisten tapaamisten myötä ystävälle, naapurille ja entisen mökkimme nykyisille haltijoille. Eihän se ole mökki eikä mikään josta ei joulutyynyä löydy, kodeista nyt puhumattakaan :D. Tämä siis vain ja ainoastaan mun mielipiteeni, josta kenenkään ei tarvitse ottaa paineita ja ryhtyä tässä vaiheessa joulunalustaa ompelemaan puuttuvaa joulutyynyä itselleen!

Leppoisaa joulunalusaikaa, ystävät hyvät <3






2 kommenttia:

  1. Tilkkureppu19/12/22

    Tosi kivan näköiset tyynyt, kuuset ovat hauskan näköiset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Vähän sellaista sarjakuvamaisuutta mun silmissä tuossa mallissa :)

      Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)