torstai 9. kesäkuuta 2011

Ihanaa, ihanaa, ihanaa!

Olen nyt kirjoitellut blogiani kolmatta kuukautta, ja aina välillä miettinyt että mahtaako tätä lukea kukaan. Siis muut kuin minä ja ne muutamat harvat ja valitut ihmiset, joille olen uskaltautunut lähettämään linkin, kun heistä tai heitä kiinnostavista asioista olen juttuja kirjoitellut.

Tänään sain aamutuimaan virkkeen verran teknistä tukea kaukaa Espanjasta (kiitos muru!) ja innostuin tutkimaan mitä kaikkea blogin hallintapaneelista löytyykään. Ja sieltähän löytyi dataa siinä määrin että meinasin ihan tuolilta pudota!!! Kävi nimittäin ilmi että vierailukerrat pyörivät jo useammissa sadoissa ja lukijakunta olikin pöyristyttävän kansainvälistä. Olin luullut lukijoiden löytyvän Järvenpäästä, Vantaalta, Helsingistä ja Hyvinkäältä. Ja varmasti löytyykin, ainakin yksi lisäksi Riihimäeltäkin ;). Tätä tilastotietoa en kuitenkaan paneelista saanut, vaan sen hauskan uutisen että suurin osa lukijoistani sijoittuu maailmankartalla Suomeen (ylläri pylläri), mutta sen lisäksi höpinöitäni luetaan myös USAssa, Saksassa, Espanjassa ja Ruotsissa. Vitsi että on siistin kosmopoliitti olo!!! Aurinkoiset kiitokset teille ja toivottavasti pistäydytte uudelleenkin täällä!

Tämä näky toi iloa elämääni viime viikolla kaverien sisäpihalla pistäytyessäni. Nyt sain iloa eloon Bloggerin ihanista tilastoista. Toivottavasti kuva antaa iloa myös teidän kesäiseen päiväänne.



Halit!

2 kommenttia:

  1. Ja nyt jopa yksi lukija Lohjalta =)

    VastaaPoista
  2. Päivi17/6/11

    Superia! Ja mäkin olen näköjään saanut nippelit vihdoin siihen asentoon, että kommentteja saa jätettyä :). Oppia ikä kaikki...

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)