keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Saunapuhdasta kauneutta

Kerrassaan mainio kesälahja! Sellaisen sain tovi sitten, ja innolla jaan nyt vinkkiä eteenpäin. Varsinkin kun lahjaa on jo useampaan otteeseen nautiskellen testailtu ja loistavaksi todettu! Lahjakori, tai minun tapauksessani suloinen pikku käsveska, täyteen lumoavan houkuttavaa kosmetiikkaa, ja varmasti saa ihailla lahjansaajan leveää hymyä!

Oma laukkuni oli niin täyteen pakattu kaikenlaista kivaa, että purtiloita nuuhkittuani en enää osannut järjestää niitä takaisin kassiin niin että olisin saanut laukun kiinni. Ei haittaa! Päinvastoin lisäsin sinne vielä muita lahjaksi saamiani purkkeja ja purnukoita ja lopputulos on näin herkullisen näköinen:



Survival kit sai myös ihan uuden merkityksen minun päässäni. Näen sieluni silmin  itseni jo viilettämässä laukku kädessä iloisesti  heiluen mökkisaunojen lauteilta toisille loma-ajan sosiaalisena surffauksena.

Tämän kesän voin siis viettää raikkaalle puhtaudelle tuoksuen ja iho ihanan pehmeänä, silosäärin ja vauvanpeppujalkapohjin. Mukavaa vaihtelua normimaajussilookilleni mökkirannassa… Uurteet, kuollut solukko ja koppurat ovat saaneet kyytiä ja lisää on luvassa jahka pääsen sinne mökkisaunojen lauteille.

Syksyynkin löytyy laukusta evästä: silmänympärysvoiteelle lienee tuolloin käyttöä, mikäli on päässyt käymään niin veikeästi että lomalla on tullut valvottua ja ehkä vähän rällästettyäkin…

Kaunista kesää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)