sunnuntai 21. elokuuta 2011

Tuhat ja yksi

..ei yötä, vaan visiittejänne ollut jo blogissani! Tuo tarunhohtoinen luku nimittäin täyttyi äskettäin, jipijajee! Kauniit kiitokset ja syvät kumarrukset teille, jotka sen aikaansaitte! Nii-in, olen siis osannut ohjauspaneelista panna ruksit kohdilleen niin että omat visiitit blogissa ei kertoja kerrytä :-)

Ihmisellä voi näköjään olla mitä eriskummallisimpia merkkipaaluja. Tämä on minun paaluistani se uusin ja tuorein tulokas. Mitäköhän kaikkea muuta vielä tulee vastaan? Asioita jotka hetki sitten eivät merkinneet vielä yhtikäs mitään hölkäsenpöläystä, mutta nyt tuovat omalta osaltaan iloa eloon ja kannustavat jatkamaan. Tämä tonni ja risat tuntuu melkein yhtä hyvältä kuin se ensimmäinen yhtäsoittoa juostu tonni ja risat. Ja kuitenkin ihan erilaiselta! Nyt ei puuskututa ja hikoiluta, hymyilyttää ja hykerryttää vain.

Turinoissani ei oikein ole yhtä punaista lankaa löydettävissä, mutta ihanaa että postaukseni silti kiinnostavat. Kiitos vielä kerran, yritän jatkossakin jutuillani teitä houkuttaa ja viihdyttää.


2 kommenttia:

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)