29.1.12

Silkkaa luksusta

Sain ihanalta ystävältä lahjaksi ihania kotipuutarhurin työvälineitä. Kannun, suihkepullon, puutarhurin essun ja jopa pienen taulullisen elämänohjeita puutarhavajan seinälle. Siis yöpöydän päälle, puutarhakirjakasan kylkeen...


Kannu ja erityisesti sen nokka edustavat aivan kertakaikkisen loistavaa muotoilua. Eipä mene vesipisarat enää ruukun viereen, vaan kasvit saavat täsmäkastelua juuri oikeaan kohtaan. Uuden virtaviivaisen suihkepullon myötä saanevat nauttia virkistävistä suihkutteluistakin. Kyllä nyt kelpaa, niin kastelijan kuin kasteltavien!

Ei ole sattumaa että astiat ovat niin hyvin ja lisäksi niin kauniisti muotoillut. Onhan asialla pitkänlinjan muovintyöstäjä, Eero Aarnio. Tätä nykyä hän potee suurta syyllisyyttä menneisyydestään kauhian lasikuidun parissa ja onkin nyt suuntautunut ympäristöystävällisempien muovien käyttöön.


Kannua voi kyllä hyvin kutsua kastelukannujen rolls royceksi! Ja juu, kyllä sai kotipuutarhurointi heti paljon hohdokkaamman otteen, kun sitä tekee design-varustein, eikä millä tahansa vanhalla muovikipolla.

Toivottavasti orkideani jakaa mielipiteen ja palkitsee kastelijansa
jo tuota pikaa vihdoin viimein kukkimalla,
 muuten menee hermo!


4 kommenttia:

 1. Anonyymi3/2/12

  Hyvä, että ovat designin lisäksi vielä oikeasti kätevät. Monesti mun kannut on saattaneet tipotella ja ruikkivat miten sattuu. Jaahans toiskohan pukki mullekkin tuollaiset mustat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toivotaan että tuo, on nää niin ihanat :)

   Poista
  2. Arvaas kellä on nyt samanlaiset, mutta mustat :)

   Poista
  3. Niin, niin, niin helppo arvata! Onneksi olkoon!

   Poista

Kaunis kiitos kun intoudut kommentoimaan! Aina ilahduttaa lukea muiden aatoksia asiasta tai sen vierestäkin :)